SHOPPING

Οι καλύτερες κρέμες ματιών

Είναι δυνατόν να παραμελείς την ενυδάτωση γύρω από την περιοχή των ματιών; Η κρέμα ματιών να μη λείπει από το beaute ρουτίνας. Δεν είμαστε για πόδι χήνας.

Βάζεις την ενυδατική σου; Βάζεις και κάτω και γύρω από τα μάτια για να έχεις σίγουρο αποτέλεσμα. Εκεί που το δέρμα ”σπάει” πολύ πιο εύκολα και επηρεάζεται από τις μικροεκφράσεις.

Το φωνάζουμε. Από νεαρή ηλικία ξεκινήστε να παίρνετε κρέμα για τα μάτια. Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά. Κάναμε για εσάς έρευνα αγοράς και βρήκαμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές.

Serenage Baume Yeux Avene, 21.90€, -25%

 

Αναγεννητική φροντίδα για την περιοχή των ματιών και τα βλέφαρα του ευαίσθητου ώριμου δέρματος. Μειώνει τις σακούλες και αναζωογονεί τα μάτια χάρη στην αποσυμφορητική δράση της Θειικής Δεξτράνης. Λειαίνει, θρέφει και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών χάρη στη Γλυκολεόλη, θρεπτικό συσατικό που προσφέρει λιπίδια και το Προ-τοκοφερύλιο, ισχυρό κυτταρικό αντι-οξειδωτικό. Καταπραΰνει άμεσα και προσφέρει άνεση στο δέρμα χάρη στο ιαματικό Νερό της Avene, φυσικά καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό.

Μαύρη Πεύκη Korres, 20.86€, -30%

 

Η δράση της Αντιρυτιδικής και Συσφιγκτικής Κρέμας Ματιών με Μαύρη Πεύκη της Korres είναι βασισμένη σε συνέργεια δραστικών συστατικών για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Η σύνθεσή της περιέχει πολυφαινόλες από μαύρη πεύκη, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι έχουν ισχυρή δράση στη διατήρηση του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας, ο οποίος υποστηρίζει τις μηχανικές ιδιότητες της επιδερμίδας, όπως σφριγηλότητα, ελαστικότητα, αποφυγή χαλάρωσης και ρυτίδων, διατήρηση του περιγράμματος.

Liftissime Yeux & Paup Serum Lierac, 37.10€, -30%

 

Το Liftissime Yeux είναι ένας Ορός Re-Lifting για Μάτια και Βλέφαρα. Ο ορός που ανοίγει το βλέμμα. Με υψηλή συγκέντρωση σε σε σύμπλοκο Cell-Junction (κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία) και σε υαλουρονικό οξύ, είναι η φροντίδα της σειράς με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε φυτικούς συσφιγκτικούς παράγοντες (13%) που ανορθώνει τα βλέφαρα και μεγαλώνει το βλέμμα. Εμπλουτισμένη με αποσυμφορητικά φυτικά εκχυλίσματα, μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους ομορφαίνοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η ενεργή stretch υφή του ορού είναι πολύ δροσερή και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα lifting. Αποτελέσματα: Σφριγηλά και ανορθωμένα βλέφαρα. Οι ρυτίδες γεμίζουν και λειαίνονται. Οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται. Το βλέμμα μεγαλώνει.

Bee Radiant Apivita, 24€, -25%

 

H Κρέμα Ματιών Αντιγήρανσης και Λάμψης της νέας σειράς της Apivita Bee Radiant αποτελείται από 99% φυσική σύνθεση και περιέχει βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού. Προλαμβάνει και λειαίνει τις ρυτίδες στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Αντιμετωπίζει τα σημάδια κούρασης, τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία και βοηθώντας στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος στην περιοχή των ματιών. Βλέμμα πραγματικά λαμπερό. Προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και τις οξειδώσεις που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες.

Aqualia Thermal Eye Balm Vichy, 13.07€, -30%

 

Αναζωογονητικό balm ματιών, κατάλληλο για όλες τις γυναίκες, από 25 ως 65 χρονών. Ενδείξεις: σακούλες και πρησμένα βλέφαρα, κουρασμένα μάτια. Με τεχνολογία Δυναμικής Ενυδάτωσης & Καφείνη, σε μία σύνθεση που τονώνει και ενεργοποιεί την κατανομή του νερού γύρω από την περιοχή των ματιών.  Από την πρώτη εφαρμογή το βλέμμα “ξυπνά”, είναι πιο φρέσκο και δροσερό, με τα σημάδια της κούρασης λιγότερο εμφανή.

Redermic R Yeux-Eyes La Roche Posay, 19.60€, -30%

 

Αντιγηραντική φροντίδα που “γεμίζει” τις ρυτίδες. Ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα. Κατά των ρυτίδων, της απώλειας σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης. “Γεμίζει” και επανορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Συσφίγγει το δέρμα. Χαρίζει ομοιόμορφη όψη. Οι κοκκινίλες μειώνονται. Η επιδερμίδα ανακτά την άνεσή της. Αποκλειστική σύνθεση Ρετινόλης [Καθαρή Ρετινόλη + Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης] που λειαίνει τις ρυτίδες, σε συνδυασμό με Καφεΐνη που έχει δράση ενάντια στους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης. Υφή ελαφριά και λεπτόρρευστη με εφέ “lifting”, ιδανική και για τα ευαίσθητα μάτια. Με νέα πλούσια, δροσερή και μη λιπαρή υφή που “γεμίζει” τις ρυτίδες, προσφέροντας απαλότητα και άνεση.

Anti-Wrinkle Cream Frezyderm, 22.09€, -30%

 

Αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής και αυξάνει το κολλαγόνο κάνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική για βλέμμα άμεσα νεανικό και ξεκούραστο.

Hyaluron Eye Contour Eubos, 17.70€, -25%

 

Περιέχει ειδικά μικροσφαιρίδια, τα οποία σκεδάζουν έντονα το φως και κάνουν την γραμμές του προσώπου να φαίνονται πιο ομαλές κάνοντας το δέρμα να φαίνεται αμέσως μετά την εφαρμογή πιο νεανικό. Το Liftonin ® μειώνει τις ρυτίδες και είναι αποτελεσματικό κατά των ελεύθερων ριζών και τέλος το Shea Butter (βούτυρο καριτέ) προστατεύει το δέρμα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, και το κάνει να φαίνεται και να είναι πιο απαλό.κάνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική για βλέμμα άμεσα νεανικό και ξεκούραστο.