KIM KARDASHIAN

Μόλις αποκαλύφθηκε! Αυτή είναι η νέα σειρά καλλυντικών της Kim Kardashian

Η αρχή έγινε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Kim Kardashian αποφάσισε να λανσάρει τη δική της, beauty σειρά, την KKW Beauty.  Κι όπως ήταν αναμενόμενο, τα  πρώτα καλλυντικά δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από ένα kit highlighter και ένα kit για contouring (ειδικότητα της Kim). Η συνέχεια ήρθε πριν λίγες μέρες με το λανσάρισμα των 3 νέων αρωμάτων της, Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Oud και Crystal Gardenia Citrus (τα οποία κυκλοφόρησαν και εξαντλήθηκαν μέσα στις 6 πρώτες μέρες διαθεσιμότητάς τους στο KKWFragrance.com κάνοντας την Kim κατά μερικά εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη).

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

 

Είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα;

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

 

Το ολοκαίνουργιο λανσάρισμα της KKW BEAUTY, λοιπόν, είναι τόσο sparkly, όσο και τα Χριστούγεννα! Η αποκάλυψη έγινε μέσω μίας φωτογραφίας που ανέβασε στα social media η make-up artist and beauty blogger Huda Kattan, στην οποία φαινόταν ολοκάθαρα ένα κουτί γεμάτο από shimmery σκιές/ highlighters και lip gloss  σε 5 μεταλλικές αποχρώσεις (copper, bronze, rose gold, gold και silver). 

 

“OMG κυριολεκτικά θα πεθαίνω πάνω από όλα αυτά! Σας ευχαριστώ @kimkardashian & @ kkwbeauty που τα στείλατε πρώτα σε εμένα. Αυτά τα χρώματα πραγματικά δεν υπάρχουν. Θα δημιουργώ looks όλη την εβδομάδα με αυτά τα pigments” γράφει η Huda, παραπέμποντας στο τέλος στο site της (Hudabeauty.com) για περισσότερες λεπτομέρειες ενώ στη συνέχεια πόσταρε και ένα μικρό πρώτο video-review των προϊόντων.

 

Όσο για εμάς, μπορεί τα kit με το highlighter και το contouring να μας αφήνουν παντελώς αδιάφορες, αυτό όμως το set το θέλουμε. Α-ΜΕ-ΣΑ!

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/KimKardashian