KHLOE KARDASHIAN

Μπορείς να φανταστείς την Khloe Kardashian χωρίς μακιγιάζ;

Το βασικό, κοινό χαρακτηριστικό των αδερφών Kardashian αλλά και της Kylie Jenner είναι το βαρύ μακιγιάζ και το έντονο contouring. Κάθε φορά που εμφανίζονται δημόσια ή ανεβάζουν μία προσωπική φωτογραφία στα social media το θέμα είναι συνήθως το μακιγιάζ. Για την ακρίβεια όλοι συζητούν τα έντονα ζυγωματικά τους και τα σαρκώδη χείλη τους, ενώ πρόσφατα έγινε μεγάλο θέμα η μύτη της Khloe.

Μετά από μία κοινή φωτογραφία της Khloe με την αδερφή της Kylie, ξεκίνησε μία συζήτηση για το αν η πρώτη έχει προχωρήσει σε πλαστική μύτης. Η απάντηση δόθηκε λίγο μετά, με την Khloe να εμφανίζεται στο snapchat της χωρίς μακιγιάζ.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Khloe χωρίς μακιγιάζ και contouring είναι ένα όμορφο φρέσκο κορίτσι. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες και το video, το πρόσωπό της είναι φρέσκο, υγιές και λαμπερό, παρά τις ψεύτικες αλλά περιποιημένες βλεφαρίδες της και τα καλοσχηματισμένα φρύδια της.

Δεν βρίσκω κανένα λόγω να υπερβάλλει με τα χείλη της αλλά και το contouring. Φυσική είναι ακόμα πιο όμορφη, δεν νομίζεις;