KENDALL JENNER

Η Kendall Jenner βάζει τη μάσκα ματιών στο στήθος. Σωστά διαβάζεις

Έχουμε ακούσει πολλά κόλπα ομορφιάς από τις celebrities με τελευταίο αυτό την Margot Robbie, η οποία χρησιμοποιεί οδοντόβουρτσα για να απλώσει το foundation. Το επόμενο έξυπνο και μάλλον χρήσιμο beauty tip έρχεται από την Kendall Jenner.

Το νεαρό μοντέλο έχει συχνά μοιραστεί στο προσωπικό της site, τα δικά της μυστικά ομορφιάς, εκ των οποίων πολλά είναι DIY. Πρόσφατα, μάθαμε κι άλλη μία beauty συνήθειά της που μπορεί να σου ακουστεί περίεργη, αλλά δεν είναι καθόλου παράλογη.

Η Kendall Jenner, λοιπόν, χρησιμοποιεί πολύ συχνά μάσκες ματιών για να ξεκουράσει και να δροσίσει την περιοχή που ομολογουμένως είναι πιο ευάλωτη και ευαίσθητη. Ωστόσο, η Mary Phillips, η προσωπική makeup artist της Kendall Jenner, χρησιμοποιεί ότι μένει από τη μάσκα ματιών της, για το λαιμό και το στήθος.

Ουσιαστικά, δεν αφήνει καθόλου προϊόν να πάει χαμένο, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει ο λαιμός και το στήθος της Kendall να παραμείνουν ενυδατωμένα και σφριγηλά. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό να βάζεις την μάσκα ματιών στο στήθος ή το λαιμό, αλλά να σκεφτείς ότι σε αυτά τα σημεία εμφανίζονται πιο γρήγορα τα σημάδια γήρανσης, όπως και στην περιοχή των ματιών. Αυτή η συνήθεια έχει λογική.

 

Η Kendall Jenner ορκίζεται στο όνομα της Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask της Estée Lauder και μπορώ να σου την προτείνω ανεπιφύλακτα, τουλάχιστον για τα μάτια. Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσεις τη διαφορά, ειδικά να νιώθεις τα μάτια σου βαριά και κουρασμένα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP