KARLIE KLOSS

Τι έκανε η Karlie Kloss στο πρόσωπό της λίγο πριν το show της Victoria’s Secret

Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε το show της  Victoria's Secret στη Σαγκάη και εκτός από τις θανατηφόρες αναλογίες των “Αγγέλων”- είπαμε κάνουμε υπομονή και κουράγιο- θα ήταν ψέμα αν σου λέγαμε πως δεν ζηλέψαμε τη λαμπερή επιδερμίδα τους. Γιατί μην ξεχνάς πως πάντα πίσω από ένα λαμπερό μακιγιάζ κρύβεται μία λαμπερή και σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Κι αν έχεις τις ίδιες, εύλογες απορίες με εμάς, (aka ποιο είναι το μυστικό τους,  τι κάνουν στο πρόσωπό τους λίγες ώρες πριν περπατήσουν στο catwalk, ποιες θεραπείες ακολουθούν;) δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο, που ανέβασε η Karlie Kloss στον προσωπικό λογαριασμό της στο Youtube.

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

Το supermodel αποφάσισε να μας δώσει ένα sneak peak της skincare προετοιμασίας του, λίγο πριν το show, έχοντας στο πλευρό του τη facialist και skincare expert, Georgia Louise.

 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 

Κι αν νομίζεις πως η όλη περιποίηση της Karlie “συνοψίζεται” σε μερικά ακριβά προϊόντα ή θεραπείες, κάνεις λάθος. Το πρώτο βήμα, λοιπόν, της όλης διαδικασίας,σύμφωνα με τη Georgia, δεν είναι άλλο από το “Ice Βath”, κοινώς το να πλένεις το πρόσωπό σου με παγωμένο νερό.

Τα επόμενα βήματα στο παρακάτω βίντεο!

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ Karlie Kloss