BEAUTY TIPS

Το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ της Jessica Alba

Τι άλλο θες από το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ; Ηλιοκαμένη όψη και λαμπερή επιδερμίδα είναι και φέτος το ζητούμενο από το καθημερινό μακιγιάζ του καλοκαιριού. Κι αν ακόμα ψάχνεις να βρεις τρόπους για να το πετύχεις και να το κάνεις όσο πιο φυσικό γίνεται, τότε ακολούθησε τα βήματα της Jessica Alba. Είναι σωστά, τα έχω τσεκάρει!

Η όμορφη ηθοποιός που πλέον έχει μπει δυναμικά και με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των επιχειρήσεων, έχει εισβάλει και στη βιομηχανία της ομορφιάς. Και μάλλον όχι άδικα αφού έχει πολλά να μας μάθει. Πάμε όμως να δούμε πώς η Jessica Alba κάνει αυτό το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ για το καλοκαίρι.

How to:

1. Ξεκινάει με ένα primer για λάμψη. Έτσι δίνει στην επιδερμίδα της τη σωστή βάση για να συνεχίσει με όλα τα υπόλοιπα βήματα. Επιπλέον, μπορείς να το βάλεις πριν το foundation ή και μόνο του (ειδικά το καλοκαίρι αν το foundation σου φαίνεται βαρύ για το μακιγιάζ της καθημερινότητας, τότε ένα primer είναι σίγουρα ένας πιθανός αντικαταστάτης).

2. Στη συνέχεια, απλώνει στο πρόσωπό της ένα κρεμώδες foundation με το ειδικό πινέλο. Αν δεν έχεις ανάγκη να το βάλεις σε όλο το πρόσωπο τότε μπορείς να το τοποθετήσεις στα σημεία που θες και να κάνεις πολύ καλό σβήσιμο. Το κόλπο της Alba για το καλοκαίρι είναι να επιλέξει έναν τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα της καθώς το ηλιοκαμένο χρώμα θα το πετύχει με το bronzer.

3. Σειρά έχει η bronzing πούδρα την οποία απλώνει ξανά σε όλο το πρόσωπο με το ειδικό πινέλο. Επιμένεις αν θες λίγο στα ζυγωματικά για ένα πιο έντονο bronzing εφέ.

4. Έπειτα, απλώνει ένα κρεμώδες ρουζ, το οποίο βάζει με τα δάχτυλά της ή με το πινέλο στα ζυγωματικά και σβήνει πολύ καλά για πιο natural αποτέλεσμα.

5. Το mascara είναι απαραίτητο για να δώσει λίγο ένταση στο βλέμμα.

6. Το μακιγιάζ σχεδόν ολοκληρώνεται με ένα lip crayon, ενυδατικό και σε μία απαλή ροζ απόχρωση πολύ κοντά στα χρώματά της.

7. Τέλος, η όμορφη ηθοποιός χρησιμοποιεί ένα ενυδατικό highlighter, το οποίο όπως λέει βάζει στα χείλη, στα ζυγωματικά αλλά και κάτω από τα μάτια.

Αν βρεις τις σωστές αποχρώσεις για τη δική σου επιδερμίδα, τότε ακολούθησε τα βήματα της Jessica Alba και θα έχεις λύσει το πρόβλημα του μακιγιάζ όλο το καλοκαίρι.

My tip: Μπορείς να κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία και μαζί με ένα earthy smokey eye makeup look να έχεις ένα πιο επίσημο μακιγιάζ. Φυσικά να θες μπορείς να δώσεις και λίγο περισσότερο χρώμα στα χείλη.