ΠΡΟΣΩΠΟ

Φουλ του ροζ: Τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ

Οι δεκάδες αποχρώσεις του ροζ που συναντά κανείς στα τριαντάφυλλα, στάθηκαν η αφορμή για την έμπνευση του νέου ανοιξιάτικου μακιγιάζ των οίκων καλλυντικών. Μία έκρηξη από τις πιο ελκυστικές αποχρώσεις του ροζ έρχονται να ενισχύσουν τη θηλυκότητα, να προσφέρουν χαρά και να αναδείξουν την πιο λαμπερή πλευρά σου. Οι νέες συλλογές περιλαμβάνουν συλλεκτικές παλέτες που φωτίζουν τα μήλα χαρίζοντας φυσική λάμψη. Τα νέα μας αγαπημένα ακούν στο όνομα Dior και Bobbi Brown (δες παρακάτω).

Για τα μάτια, το μακιγιάζ επιφυλάσσει δυο υπέροχα προϊόντα που διακρίνονται για τη φίνα υφή τους αλλά και τη σταθερότητα τους: τη σκιά ματιών (Pigment Rose) της ανοιξιάτικης συλλογής Flamingo Park της MAC και τη ροζ μάσκαρα Mascara Volume Effet Faux Cils (Bohemian Pink) του Yves Saint Laurent. Ανέδειξε τα χείλη σου με το κραγιόν Rouge in Love (No 408) της Lancôme ή το Dolce Matte Lipstick (Dolce Rosa 222) των Dolce & Gabbana αν θες ματ κρεμώδες τελείωμα. Το προϊόν – gadget της σεζόν που υπόσχεται ενυδατωμένα χείλη αλλά και μάγουλα είναι τα Baby Lips Balm & Blush της Maybelline New York. Είναι κρεμώδες και δρα διπλά χωρίς να κολλάει και να αφήνει λιπαρότητα.

Και στο μανικιούρ πρωταγωνιστεί το φωτεινό ροζ. Οι τρεις νέες αποχρώσεις που λατρέψαμε  παραγκωνίζουν το μαύρο μανικιούρ φέρνοντας ανοιξιάτικο αέρα: βερνίκι Delhi Dance της Essie, βερνίκι Miracle Gel (Pinky Promise) της Sally Hansen, βερνίκι Vernis a l’Huile (No 220) της L’Oreal Paris.

Τώρα αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστό το χαρακτήρα της ροζ χρωματικής έκρηξης στο μακιγιάζ, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα προϊόντα που σου προτείνουμε και να ξεχωρίσεις.

Σκιά ματιών (Pigment Rose) της ανοιξιάτικης συλλογής Flamingo Park, MAC

 

Ροζ μάσκαρα Mascara Volume Effet Faux Cils (Bohemian Pink), Yves Saint Laurent

 

Dior Blush (Floral Pink), Dior

 

Ρουζ Blush Duos (Plum/French Pink), Bobbi Brown, Attica Golden Hall 

 

Ματ κραγιόν Dolce Matte Lipstick (Dolce Rosa 222), Dolce & Gabbana

 

Κραγιόν Rouge in Love (No 408), Lancôme

 

Baby Lips Balm & Blush (Flirty Pink), Maybelline New York

 

Βερνίκι Delhi Dance, Essie, www.essie.gr

 

Βερνίκι Miracle Gel (Pinky Promise), Sally Hansen, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών

 

Βερνίκι νυχιών με έλαιο Vernis a l’Huile (No 220), L’Oreal Paris