ΦΡΥΔΙΑ

Βρήκα τον τρόπο για τέλεια φρύδια στο λεπτό

Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι δεν χρειάζονται πολλά για να έχεις μία ωραία εμφάνιση από το πρωί και φυσικά χωρίς πολύ κόπο. Αρκεί να βρεις τα σημεία κλειδιά του προσώπου που χρειάζεται να τα αναδείξεις και όλα γίνονται πιο εύκολα. Τα φρύδια είναι ένα από αυτά τα σημεία δίχως αμφιβολία και είναι κοινό σε όλες.

Εξάλλου ξέρεις ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ικανά να μεταμορφώσουν όλο σου το πρόσωπο και συχνά χρειάζεται να βάλεις το χεράκι σου για να είναι άψογα και να ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Πώς όμως το καταφέρνεις αυτό; Δίνεις το σωστό σχήμα -βγάζοντάς τα με το τσιμπιδάκι- χρησιμοποιείς ένα σωρό beauty tools ειδικά για τα φρύδια και τελικά το πετυχαίνεις! Φυσικά όλο αυτό είναι χρονοβόρο και απαιτεί λεπτοδουλειά και δεξιοτεχνία από μέρους σου για να μη γεμίσεις μουντζούρες και καταλήξεις σε υπερβολές.

Γι’ αυτό είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς όταν δεις το νέο προϊόν για τα φρύδια από τη Lessance. Είναι το Fab Brows kit Duo και το έχω ήδη λατρέψει γιατί με λίγες κινήσεις μέσα σε δευτερόλεπτα τονίζω το βλέμμα μου. Πρόκειται για μία αδιάβροχη σκιά φρυδιών, πανεύκολη στη χρήση και super βοηθητική ακόμα και για σένα που δεν έχεις αποφασίσει πιο σχήμα θα δώσεις στα φρύδια σου ακόμα.

Η συσκευασία περιέχει 6 διαφορετικά stensils που σε βοηθούν να διαλέξεις το ιδανικό σχήμα και φυσικά να το κάνεις μόνη σου. Επιπλέον, το Fab Brows διατίθεται σε 3 διαφορετικές διπλές αποχρώσεις που σε διευκολύνουν να βρεις τη κατάλληλη για τα φρύδια σου. Το μυστικό του Fab Brows για φυσικό αποτέλεσμα είναι ότι διαλέγεις την απόχρωση με βάση αυτή των φρυδιών και όχι των μαλλιών σου.

Αν το δοκιμάσεις είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις όπως κι εγώ! Είναι μόνιμα στο νεσεσέρ της τσάντας μου και μπορώ να τονίσω το βλέμμα μου με δύο μόνο περάσματα όπου κι αν βρίσκομαι.