ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Το σημείο του σώματος που παραμελείς και μαρτυρά την ηλικία σου

Η εποχή που ζεις είναι κυριευμένη από τα διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα που ναι μεν διευκολύνουν την καθημερινότητά σου αλλά ταυτόχρονα αλλάζουν και τα δεδομένα σχετικά με την προσωπική φροντίδα. Ενώ μέχρι σήμερα είχες να πολεμήσεις τις πρόωρες ρυτίδες έκφρασης και έβαζες την αντιγήρανση νωρίτερα στη ζωή σου, τώρα πια πρέπει να συμπεριλάβεις στη ρουτίνα σου ακόμα ένα ευάλωτο σημείο του σώματος που δεν είναι άλλο από το λαιμό.

Πόσες ώρες περνάς κάθε μέρα κοιτώντας προς τα κάτω, είτε πρόκειται για το κινητό σου, τον υπολογιστή, το tablet ή όποια άλλη συσκευή έχεις; Είμαι σίγουρη ότι οι ώρες που θα αναφέρεις είναι πολλές ή τουλάχιστον αρκετές για να προκαλέσεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο λαιμό σου.

Γι’ αυτό όσο βαρετό κι αν σου ακούγεται ήρθε η ώρα να ασχοληθείς και με αυτό το σημείο του σώματός σου ενδελεχώς, αφού στο λαιμό η επιδερμίδα είναι αρκετά λεπτή κι επομένως επιρρεπής στη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Για να προλάβεις την πρόωρη γήρανση χρειάζεται εντατική φροντίδα και ενυδάτωση σε καθημερινή βάση. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα διάσημα brands που εξειδικεύονται στο skin care έχουν εξειδικευμένα προϊόντα γι’ αυτό το σημείο, αφού είναι από τα πρώτα στο σώμα που μαρτυρούν την ηλικία σου.

Estée Lauder Resilience Lift Firming/Sculpting Face and Neck Creme Broad Spectrum SPF 15

Εκτός από την ενυδάτωση και την αντιγήρανση, ο λαιμός σου χρειάζεται κι αυτός αντηλιακή προστασία ακόμα και τους χειμερινούς μήνες (τις μέρες που μένει ακάλυπτος). Επομένως, η Resilience Lift είναι η κρέμα που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις από τη γήρανση και τα σημάδια της το πρόσωπο αλλά και το λαιμό σου.

Shiseido Benefiance Concentrated Neck Contour Treatment

Μία κρέμα σχεδιασμένη ειδικά για την περιποίηση της περιοχής του λαιμού και του ντεκολτέ. Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή.

Euthalia Cistus Facial Serum

Μερικές σταγόνες κάθε βράδυ και ο ορός θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Apivita Queen Bee Ορός Ολιστικής Αντιγήρανσης

Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

L’Oréal Paris Reitalift για το πρόσωπο, το περίγραμμα και το λαιμό

 

Ενισχύει την ελαστίνη, ενυδατώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού.