MAKEUP

Το beauty tip της Ντορέττας Παπαδημητρίου για πιο φωτεινό βλέμμα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν, για την ακρίβεια κάθε γιορτινής σεζόν. Κι αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης (σε τσεκάρω) θα ξέρεις πως εκτός από τα χείλη, το κόκκινο μπορεί να πρωταγωνιστήσει και στο μακιγιάζ των ματιών.

Μάλιστα αυτό ήταν και το beauty tip που έδωσε πρόσφατα η Lucia Pica, Global Makeup και Color Creative Designer του Οίκου Chanel, στην Caroline de Maigret στο πλαίσιο του project Chanel at Colette στο Παρίσι.

Ο τρόπος απλός: Επιλέγεις το αγαπημένο σου κόκκινο μολύβι ή eyeliner και το φοράς στις κάτω βλεφαρίδες ή στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου σου. Αποτέλεσμα; Τα  μάτια δείχνουν πιο φωτεινά και λαμπερά, ενώ παράλληλα ολόκληρο το look γίνεται πιο “ζεστό”. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις μία κόκκινη σκιά σε όλο το κινητό πάνω βλέφαρο και στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Κι αν ψάχνεις για ακόμη μία απόδειξη- κίνητρο για να το υιοθετήσεις κι εσύ στο μακιγιάζ σου, δες το τελευταίο look της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

 

Αυτό που έκανε ο makeup artist της, Θάνος Βογιατζής ήταν να δημιουργήσει μία αψεγάδιαστη βάση και να κρατήσει το φυσικό τόνο στην επιδερμίδα της ηθοποιού, δίνοντας έμφαση στα μάτια. Πέρασε το κόκκινο μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων, ενώ στην πάνω εξωτερική γωνία δημιούργησε ένα cat eye με μαύρο eyeliner. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ βάζοντας μερικές στρώσεις μάσκαρα.

Μετά από αυτό, τι λες; Θα δοκίμαζες το κόκκινο μολύβι στο look σου;