ΔΕΡΜΑ

Έτσι θα επαναφέρεις την ταλαιπωρημένη από το καλοκαίρι επιδερμίδα σου

Θα έχεις παρατηρήσει ότι οι διακοπές σου άφησαν πολλές εμπειρίες, γέμισαν τις μπαταρίες σου, σε εφοδίασαν όμορφες αναμνήσεις αλλά όλα αυτά μάλλον σου κόστισαν λίγη από τη λάμψη και τη νεανική όψη της επιδερμίδας σου που τόσο είχες παλέψει να αποκτήσεις όλο το χειμώνα.

Τα καλά νέα όμως είναι ότι πλέον μπορείς να δώσεις στην επιδερμίδα του προσώπου σου αυτό που έχει ανάγκη και να την επαναφέρεις με τον πιο απλό κι εύκολο τρόπο. Σου μιλάω για τις σταγόνες από τα νέα boosters της σειράς Eva Belle της Intermed, τα οποία ήρθαν να καλύψουν το κενό της καθημερινή σου περιποίησης. Πρόκειται για 2 προϊόντα που λειτουργούν συνδυαστικά με το serum, την κρέμα ακόμα και το foundation σου και μπορείς να τα χρησιμοποιείς ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 

Το Eva Belle Restore Booster είναι εδώ για να σε απαλλάξει από τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας που άφησε ο ήλιος, να επαναφέρει τη λάμψη σου και ταυτόχρονα να σε προστατεύσει από τις καιρικές συνθήκες.

Αν όμως, νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από αναζωογόνηση, τότε το Eva Belle Detox Booster, λόγων αποτοξινωτικών κι αντιοξειδωτικών του συστατικών θα σε βοηθήσει να δεις το πρόσωπό σου ξανά λαμπερό ενώ την ίδια στιγμή θα το προστατεύει από τη φωτογήρανση.

Εφαρμόζονται πολύ εύκολα. Δύο σταγόνες στην κρέμα το πρωί ή στο serum το βράδυ από το bosster που θα επιλέξεις αρκούν. Αφουγκράσου την επιδερμίδα σου και χρησιμοποίησε τα boosters όσο συχνά νιώθεις ότι τα έχεις ανάγκη.