BEAUTY TIPS

Ένα μικρό αλλά θαυματουργό tip για να δείχνει φρέσκο το καθημερινό σου μακιγιάζ

Το πρωί για μένα μακιγιάζ σημαίνει ένα γρήγορο touch up. Μια κρέμα με χρώμα και αντηλιακή προστασία, λίγη πούδρα και concealer. Συχνά προσθέτω και μερικές πινελιές από το αγαπημένο μου πλέον highlighter. Πρόσφατα όμως, έπιασα ένα καινούργιο προϊόν στα χέρια μου. Αναφέρομαι στην Paperlight Cream Eye Color της Shiseido, μία κρεμώδη σκιά που αφήνει ένα απαλό χρώμα στα μάτια και έχει ματ υφή.

Από τις 7 αποχρώσεις, διάλεξα μία γήινη απόχρωση, την Sago Coral και η αλήθεια είναι ότι με έχει ενθουσιάσει για πολλούς λόγους. Αρχικά είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή, αφού μπορείς να την απλώσεις εύκολα ακόμα και με τα δάχτυλα. Είναι τόσο φυσική που απλά δίνει φως στο βλέμμα σου και είναι αυτό που θέλω για το πρωινό μακιγιάζ. Η χρήση της όμως -τουλάχιστον στη δική μου ρουτίνα- δεν σταματά εκεί.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

 

Όταν βάφω πιο έντονα τα μάτια μου τη χρησιμοποιώ για το σβήσιμο του σκούρου χρώματος στο σημείο που ενώνεται το κινητό βλέφαρο με το κόκαλο των φρυδιών ή απλά την απλώνω κάτω από τα φρύδια. Τις προάλλες όμως την ώρα που έβαζα με τα δάχτυλά μου αυτή τη σκιά στα μάτια σκέφτηκα ότι μπορώ κάλλιστα να τη χρησιμοποιήσω και στα μήλα. Αντί για ρουζ ή highlighter, αυτή η σκιά λόγω της υφής αλλά και της σχεδόν διάφανης απόδοσης του χρώματός της δίνει μία ανεπαίσθητη φρεσκάδα και όψη υγείας στα ζυγωματικά σου.

 

Εννοείται ότι την έχω βάλει στο νεσεσέρ της τσάντας μου από τότε αφού είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι για ένα γρήγορο touch up στο γραφείο.

Αν θες κι εσύ ένα φρέσκο πρόσωπο το πρωί, χωρίς υπερβολές και χωρίς να ξοδεύεις χρόνο, τότε δοκίμασε αυτό το tip και θα με θυμηθείς.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/byrdiebeauty.uk