ΠΡΟΣΩΠΟ

Το κορεάτικο δίδυμο που κάνει το μακιγιάζ παιχνιδάκι στα χέρια μας

Θα ήθελα να σου αραδιάσω μερικά κομμάτια του πιο πρωτότυπου παζλ μακιγιάζ κι εσύ να τα ενώσεις για να βρεις απαντήσεις στον ομορφοχαμό, που κάνουν τα κορίτσια στην Κορέα, όσον αφορά το μακιγιάζ και την τέχνη. Πάμε; Limited Edition. Mac. Steve J & Yoni P. Χρώμα (ΠΟΛΥ ΧΡΩΜΑ).

 

Ιδού το αποτέλεσμα! Φτάνει στην Ελλάδα η πιο τέλεια σειρά μακιγιάζ από τη Μac. Στην υπογραφή είναι το ανατρεπτικό και ταλαντούχο δίδυμο Steve J & Yoni P. Εδώ γίνεται η υπόκλιση!

 

Η ευφάνταστη σειρά μακιγιάζ, που αποτελείται μεταξύ άλλων από ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ κραγιόν, ΛΑΜΠΕΡΕΣ σκιές και υπαρπαλέτες για τα ζυγωματικά και τα χείλη, γίνεται must-have και μόνο για τις μοναδικά σκίτσα που απεικονίζονται στις φαν συσκευασίες επιδεικνύοντας τι κάνει το κάθε προϊόν.

Η έμπνευση γι’ αυτή τη συλλογή “ήρθε από την καθημερινότητά μας”, λέει το διάσημο δίδυμο. “Είμαστε φαν της τέχνης του δρόμου, του γκράφιτι και του skateboarding” αποκαλύπτουν στις συνεντεύξεις του. Μάθαμε μάλιστα ότι έφτιαξαν και μια μίνι-ράμπα στο υπόγειο του σπιτιού τους για να μπορούν να συγκεντρωθούν στο πρότζεκτ και να επηρεάσουν με τη διάθεσή τους και τη συλλογή (omg)!

Ki o Steve γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρος όταν μιλάει για τη γυναίκα του: “Η ίδια η Yoni είναι η έμπνευση. Έχει πάντα ένα εικονικό στιλ μακιγιάζ που οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και ακολουθούν, γι ‘αυτό θέλαμε να στηρίξουμε το σχέδιο του πακέτου για την εμφάνιση του Yoni”.
Μ’ ένα στόμα μια φωνή όλες μαζί: “Σ’ αγαπάμε Στιβ”!

 

Μαθαίνω ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου στην Ελλάδα. Το νου σου όμορφη φίλη μου στις πιο ευφάνταστες δημιουργίες του μπιουτόκοσμου.

εις το επανιδείν με χαμόγελο