CLINIQUE

Τι κάνει αυτή η αντηλιακή πούδρα και γιατί να την προσθέσεις στην τσάντα σου

Όταν κυκλοφορείς στην πόλη και θες μια ικανοποιητική αντηλιακή προστασία, αλλά κι ένα υπέροχο σοκολατένιο τόνο, σα να γύρισες μόλις από ένα φανταστικό διήμερο, η αντηλιακή πούδρα μπορεί να αποτελέσει το πιο αγαπημένο σου καλοκαιρινό προϊόν.

Βάλε στην λίστα σου με τις νέες αγορές την αντηλιακή πούδρα Mineral Powder Makeup με SPF 30 της αγαπημένης Clinique. Τη δοκίμασα και στην προτείνω για πάρα πολλούς λόγους.

 

Κατ’ αρχάς, έχει σούπερ μεταξένια υφή. Εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, ταλκ και διοξείδιο του πυριτίου, φροντίζει για την άψογη και υπερβελούδινη εφαρμογή, καλύπτει τις μικροατέλειες, δίνει έναν εκπληκτικό, ομοιόμορφο τόνο, είναι ανθεκτική στον ιδρώτα, απορροφά την λιπαρότητα (οπότε δίνει κι ένα εξαιρετικό ματ τελείωμα) και το πιο σημαντικό όλων έχει τη σωστή αντηλιακή προστασία (SPF 30).

Στα συν αυτής της αντηλιακής πούδρας είναι και η φωτεινότητα που χαρίζει στην επιδερμίδα. Περιέχει μικροσκοπικά σωματίδια που διαχέουν το φως και έχει επίσης και τέλειες χρωστικές για την αποφυγή της αίσθησης ότι φοράς μάσκα. Κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις, προκειμένου να βρεις τη δική σου.

πι.ες: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όλες τις ώρες της ημέρας για να διορθώσεις το μακιγιάζ σου ή για να αφαιρέσεις απλώς κάθε ίχνος λιπαρότητας.

εις το επανιδείν