ΠΡΟΣΩΠΟ

Θέλεις το πρόσωπό σου να λάμψει και δεν ξέρεις πώς; Aπολέπιση έκανες;

Η λάμψη είναι ζητούμενο για την επιδερμίδα. Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου αυτή δεν ανανεώνεται αν δεν απολεπιστεί. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως οι ακτίνες UV, η μόλυνση, η ξηρή ατμόσφαιρα και το κάπνισμα μπορεί να επιβραδύνουν τη διαδικασία αποβολής των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα το δέρμα του προσώπου να δείχνει θαμπό κι ανομοιόμορφο. Και δεν το θες αυτό!

Με την απολέπιση λοιπόν μειώνονται οι λεπτές γραμμές, τα μαύρα στίγματα, αλλά και τα σημάδια ακμής. Κι ευτυχώς για όλες εμάς που δεν πιάνουν τα χέρια με τις DIY σπιτικές συνταγές υπάρχουν στα καταστήματα καλλυντικών σωτήρια προϊόντα, που κάνουν σούπερ απολέπιση. Στο χέρι σου είναι τι θα κάνεις.

 

Η δική μου συμβουλή είναι να χρησιμοποιείς μόνο ένα προϊόν τη φορά, περιμένοντας τουλάχιστον 20 ημέρες για να εξακριβώσεις τη δράση του. Το’χεις;

Τώρα, προς γνώση και συμμόρφωση, έχε υπόψιν σου ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι απολεπιστικών. Ξεχώρισα μερικούς απ’ αυτούς που είναι και πιο αγαπημένοι μου και στους προτείνω:

#1 Ήπιο απολεπιστικό προϊόν σε λοσιόν ή κρέμα

Περιέχει ήπιους απολεπιστικούς παράγοντες που δρουν όλο το 24ωρο βοηθώντας στην καθημερινή διέγερση της φυσικής διαδικασίας απολέπισης της επιδερμίδας. Αν είναι λοσιόν τη χρησιμοποιείς δύο φορές την ημέρα, μετά τον καθαρισμό σου, ενώ αν είναι κρέμα τη χρησιμοποιείς μία φορά την ημέρα αντί για κρέμα νύχτας σε απόλυτα καθαρό δέρμα.

 

#2 Έντονο απολεπιστικό προϊόν

Το κάθε τέτοιο προϊόν απολέπισης περιέχει μικρούς κόκκους και προσφέρει άμεσα λείανση, ενώ καθαρίζει τους πόρους και βοηθάει στην καλύτερη κι άμεση ενυδάτωση. Ιδανικά χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα.

#3 Μαντηλάκια απολέπισης

Βασικά έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με μια απολεπιστική λοσιόν  απλώς τα μαντηλάκια περιέχουν συγκεκριμένη ποσότητα προϊόντος με αποτέλεσμα λόγω της μικρής δόσης τους είναι ιδανικά για συχνότερη χρήση (και μέσα στη μέρα). Επιπλέον, τα μαντηλάκια είναι πιο εύχρηστα και μπορείς να τα μεταφέρεις ευκολότερα παντού μαζί σου.

εις το επανιδείν με χαμόγελο