ΚΡΑΓΙΟΝ

Πώς θα μείνει σταθερό το κραγιόν σου για πολλές ώρες

Άφησε στην άκρη απολέπιση, κονσίλερ, primer, πούδρα, μολύβι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο για να σου διαρκέσει το κραγιόν για πολλές-πολλές ώρες. Ξέρεις άλλωστε καλά ότι μερικές φορές κανένα κόλπο δεν είναι αρκετό για να μείνει ένα κραγιόν, κι ειδικά αν είναι ματ, ατελείωτες ώρες στα χείλη σου. Το τελειότερο όπλο σου είναι να 'χεις παρακαταθήκη στο νεσεσέρ σου, το σωστό κραγιόν, που από μόνο του είναι τέλειο και κάνει αυτό το μαγικό.

Να γιατί σου προτείνω ΤΩΡΑ να πας να δοκιμάσεις το κραγιόν Always On Liquid της αγαπημένης Smashbox.

 

Αυτό το υγρό κραγιόν είναι ένα όνειρο. Είναι αδιάβροχο και μένει σταθερό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για πολλές ώρες, χάρη σε μια φανταστική τεχνολογία, την Advanced Polymer, που εξασφαλίζει σταθερότητα κι άνεση για σχεδόν όλη μέρα. Η ματ κι υγρή σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το γνωστό σε εμάς primer oil complex που κρατάει σούπερ ενυδατωμένα και βελούδινα τα χείλη όσο το φοράς.

 

Το κραγιόν Always On Liquid το αγαπώ μήνες τώρα και σ’ άλλα ωραία έχει 24 νέες κι εκπληκτικές αποχρώσεις, για ένα ολοκαίνουργιο φινίρισμα, ματ, ή και μεταλλικό.

 

Αν σ’ αρέσουν τα nude κραγιόν θα ξετρελαθείς με τις nude επιλογές που σου δίνει. 

 

πι..ες: Για πιο εξατομικευμένες εμφανίσεις τόλμησε τα ombre χείλη, συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Ό,τι όμως κι αν επιλέξεις φόρεσέ το με χαμογελάρα για ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αναδεικνύει αισθησιασμό και πάθος. Το δικό σου #beautylike θα το δώσεις μόλις το δοκιμάσεις.

 

εις το επανιδείν