CLINIQUE

Πώς να ενισχύσεις την κρέμα περιποίησής σου

Αν είσαι απ' αυτά τα δραστήρια κορίτσια που ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι σε τονώνει στο λεπτό, τότε ΑΛΗΘΕΙΑ θα ξετρελαθείς με το Fresh Pressed Daily Booster της Clinique που σε αναζωογονεί σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, καθώς λειτουργεί όπως ακριβώς ένας φρέσκος χυμός πορτοκάλι. Το χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και 2 εβδομάδες και βλέπω τεράστια διαφορά στην υφή, αλλά και στην λάμψη της επιδερμίδας του προσώπου μου.

A post shared by Clinique (@cliniquerussia) on

 

Είναι πάρα πολύ γνωστό πια ότι λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αλλά και της ακτινοβολίας UV, η επιδερμίδα που εκτίθεται καθημερινά και πολύ στην πόλη χρειάζεται έξτρα προστασία και κάποιο booster τόνωσης για να μπορεί να αντιμετωπίζει το οξειδωτικό στρες, που προκαλείται από το περιβάλλον, οπότε και την άτονη όψη της.

 

Γνωρίζοντας λοιπόν πόσα μαγικά κάνει μια μικρή δόση βιταμίνης C (και στην περιποίηση) ξεκίνησα να χρησιμοποιώ ευλαβικά το Fresh Pressed Daily Booster, που χάρη στα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα βιταμίνης C ενισχύει εκπληκτικά την ενυδατική σου, ενώ συμβάλλει στην υγιή και λαμπερή όψη της επιδερμίδας.

 

Για την ιστορία, είναι καλό να ξέρεις ότι η καθαρή Βιταμίνη C οξειδώνεται όταν εκτίθεται στο οξυγόνο, γι’ αυτό είναι πιο ισχυρή όταν διατίθεται φρέσκια. Και στην προκειμένη περίπτωση η καθαρή Βιταμίνη C 10% σε μορφή πούδρας έχει σχεδιαστεί να βρίσκεται απομονωμένη μέσα στο φανταστικό Daily Booster σε ένα σφραγισμένο θάλαμο κι σε ένα φιαλίδιο ανθεκτικό στο φως, έτσι ώστε να απελευθερώνει το καταπραυντικό διάλυμα σε μορφή λεπτόρρευστης lotion (emulsion) μόνο όταν είναι έτοιμη για χρήση!

A post shared by Clinique (@clinique) on

  (credits: instagram/clinique by schonausprobiert)

πι.ες: Ανάμειξε 2 μόνο σταγόνες με την ενυδατικη σου κρέμα και νιώσε από την πρώτη κιόλας χρήση την επιδερμίδα σου πιο φωτεινή και βελούδινη από ποτέ. Ένας ιδανικός συνδυασμός για το πρωι είναι να τη βάλεις με μια ενυδατική που να περιέχει SPF. Η Smart™ Custom-Repair Moisturizer με SPF15 είναι υπέροχη. To βράδυ μπορείς να τη συνδυάσεις με την λατρεμένη Moisture Surge. Δοκίμασε και θα δώσεις ΣΙΓΟΥΡΑ κι εσύ το #beautylike σου.

 

εις το επανιδείν (πάντα με χαμόγελο)