CLINIQUE

Πώς επιλέγεις ντεμακιγιάζ προσώπου;

Όταν γνωρίζεις τον τύπο της επιδερμίδας σου, τις ανάγκες  αυτής και έχεις υπόψιν σου το πόσο χρόνο μπορείς να διαθέσεις για να απομακρύνεις σχολαστικά ή βιαστικά το μακιγιάζ σου, τότε μπορείς να επιλέξεις κι ολόσωστα το τέλειο προϊόν ντεμακιγιάζ Take The Day Off της  Clinique για την περίπτωσή σου. Παρακάτω θα βρεις τα 3 must-have προϊόντα της λατρεμένης σειράς που οφείλεις να ξέρεις απέξω κι ανακατωτά γιατί στα αλήθεια είναι ονειρεμένα.

Το δικό μου αγαπημένο προϊόν ντεμακιγιάζ είναι το Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

Για την ιστορία, το Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips απομακρύνει στο πι και φι ρύπους, σμήγμα και μακιγιάζ από χείλη και μάτια, κάνοντας ελάχιστες κινήσεις κι αφήνοντάς μου μια αίσθηση καθαριότητας. Το απλώνω γρήγορα, ειδικά τις νύχτες που βιάζομαι, κάνω λίγο απαλό μασάζ με τα δάχτυλα και ξεπλένω μ’ ένα βρεγμένο πετσετάκι για να τελειώσω ψεκάζοντας το πρόσωπό μου με ενυδατικό νερό και να συνεχίσω με ενυδατική κρέμα ή λάδι θρέψης. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και δεν θα σε ερεθίζει ποτέ. Θα το λατρέψεις κυρίως εσύ που χρησιμοποιείς αδιάβροχη μάσκαρα ή σταθερό κραγιόν κι έχεις γενικά αδυναμία στα λάδια και στην αίσθηση που αφήνουν πίσω τους.

Στο μεταξύ, διάσημες instagrammers μιλούν για τη σειρά όλη, ενώ κάποιες απ΄ αυτές εστιάζουν στη μαγεία που προσφέρει το Balm.

(credits: instagram/chechurodriguez_real)

Πιο συγκεκριμένα, το Take The Day OFF Cleansing Balm έχει ξετρελάνει τον μπιουτόκοσμο γιατί μεταμορφώνεται από απαλό balm σε πλούσιο έλαιο, ενώ με το που έρθει σ’ επαφή με το νερό μετατρέπεται σε γαλάκτωμα(!). To λες όντως και κάπως μαγικό. Ιδανικά το χρησιμοποιείς εσύ που ακολουθείς ευλαβικά βήματα και το υιοθετείς λίγο πριν το 3-step. Mετά απ’ αυτό η επιδερμίδα μένει απίστευτα απαλή, δροσερή και υπεράνετη.

  (credits: instagram/cliniquesa by ameeraclinique)

Για σένα που είσαι πιο παραδοσιακή κι αγαπάς τα καθαριστικά γαλακτώματα, καθώς έχεις θέματα ξηρότητας με την επιδερμίδας σου ή απλώς τρελαίνεσαι με τη βελούδινη αίσθηση που αφήνει, τότε σου ταιριάζει απόλυτα το Take The Day Off Cleansing Milk. Το απλώνεις, κάνεις μασάζ κι αφαιρείς με βαμβάκι.

A post shared by Алена (@alenaborovskih) on

Όσες φίλες το χρησιμοποιούν μιλούν για ένα υπερβελούδινο γαλάκτωμα. Μάλιστα, χάρη στο Shea Butter, που περιέχει στη σύνθεσή του, που είναι ένα φυσικό συστατικό προερχόμενο από τον καρπό του αφρικανικού δέντρου Karité, απαλύνει την επιφάνεια της επιδερμίδας και χαρίζει μια αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Επιπλέον, προλαμβάνει την απώλεια υγρασίας, χαρίζοντας ενυδάτωση, απαλότητα και φρεσκάδα.

Η επιλογή είναι δική σου!

εις το επανιδείν