ΠΡΟΣΩΠΟ

Μην αγοράσεις bronzer πούδρα πριν διαβάσεις αυτή τη λίστα

Σίγουρα έχεις μία μπρόνζερ πούδρα στο νεσεσέρ σου, ή στο συρτάρι του μπάνιου σου. Και σίγουρα ουκ ολίγοις έχεις προσπαθήσει μ' αυτή να τονίσεις τα ζυγωματικά, ή (και) το ντεκολτέ σου για να δώσεις μια έξτρα λάμψη καλοκαιριού στην επιδερμίδα σου. Ώρα να κρατήσεις λοιπόν, και την καλυτερότερη λίστα του μπιουτόκοσμου για τις πιο φανταστικές bronzer πούδρες των τελευταίων χρόνων. Προτείνω να φτιάξεις ένα δροσερό υποβρύχιο βανίλια και να κάνεις search για review μία προς μία. Είναι απλά must-have. Κι είναι οι αγαπημένες μου. Διάλεξε αυτή που της δίνεις αυθόρμητα το δικό σου #beautylike

 

Ξεκινάω μ’ αυτή εδώ, τη Hoola της υπέροχης Benefit (τη βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora)- που λίγο το όνομά της, λίγο η συσκευασία της, λίγο η υπερβελούδινη υφή της, σε παρακινεί με το έτσι θέλω να τα μαζέψεις εδώ και τώρα και να φύγεις για εξωτική παραλία.

Συνεχίζω με αυτή την πιο απλή, αλλά υπέροχη, Bronzing Powder της  Bobbi Brown (Attica Beauty), που χαρίζει το πιο σούπερ διακριτικό και ματ αποτέλεσμα χρυσαφένιας λάμψης.

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

 

Κι είναι κι αυτή η ονειρεμένη πολυτελής και μεταξένια, Soleil του μοναδικού Tom Ford, που φέτος κυριαρχεί εκτός από το νεσεσέρ και στην καρδιά μου (την έχω παντού μαζί)!

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

Eννοείται ότι κι η τέλεια Bronze Goddess της Estee Lauder πρωταγωνιστεί στην λίστα, γιατί δίνει την πιο ηλιοκαμένη όψη έτσι απλά. Έχει πλούσιο χρώμα και απλώνεται πανεύκολα.

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) on

Πριν βιαστείς να αποφασίσεις σου αφήνω άλλη μία ονειρεμένη bronzer, την Les Beiges Helathy Glow Luminous Colour της Chanel. Την ξεχωρίζω για τη φίνα και βελούδινη υφή της.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Κράτησε κι ένα απαραίτητο τιπ: Το μυστικό για μπρονζέ λάμψη δεν βρίσκεται μόνο στην τέλεια πούδρα, αλλά και στο μεγάλο πινέλο που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να την περάσεις στην επιδερμίδα σου.

 

εις το επανιδείν με χαμόγελο