ΠΡΟΣΩΠΟ

Η επιδερμίδα λάμπει όταν σκέφτεσαι το καλοκαιράκι

Εκεί, ανάμεσα στη θολούρα των σχέσεων εσύ αναζητάς τα πλατάνια και αναμένεις τα τζιτζίκια (να' ρθουν). Θέλεις να μυρίσεις τα πεύκα. Και γύρω σου να υπάρχουν παγωτά. Λίγη λησμονιά κάνει καλό στο δέρμα. Μα τη φυσική ομορφιά σου!

Σύνδρομο ευτυχίας. Το’χεις . Τα σημάδια είναι γνωστά. Κι εμφανή. Χαμόγελο με κάθε αφορμή. Ακόμη κι όταν η εποχή είναι φριζαρισμένη, εσύ εκεί να πηγαίνεις κόντρα στο σύστημα της μιζέριας. Να, σου κι οι σκέψεις όταν ο ήλιος δεν λέει να βγει και να μείνει. Βλέπεις εικόνες από καλοκαίρι. Τσουπ η ελληνική σαλάτα με τις βούτες και οι τηγανιές με τα αυθόρμητα γέλια, τα λουλούδια παντού και το ανεπιτήδευτο look στα μαλλιά.

Το καλοκαίρι φίλη μου, δίνει την ωραιότερη φυσική ομορφιά. Και το ξέρεις κι εσύ. Γι’ αυτό στα αλλιώτικα της εποχής, εσύ εστίασε σ’ αυτό. Δοκίμασέ το. Κάνει την ψυχή πιο ανάλαφρη. Κανένα μεικαπ δεν βαραίνει την επιδερμίδα. Το βλέμμα λάμπει. Η επιδερμίδα φωτίζεται. Το σώμα τονώνεται.

Έλα, παραδέξου το! Θέλεις βουτιές, παιχνίδια στην άμμο κι όνειρα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Θέλεις το σώμα σου να το καίει ο ήλιος και τα μεσημέρια σου να ξεχνιέσαι στην παραλία. Ψάξε την παρηγοριά σου στις βαρκάδες και κάνε κουβέντες με τη φίλη σου ή το φίλο σου ως τα ξημερώματα. Φέρε στο μυαλό σου το άρωμα από φιδάκι και κλείσε μια παρτίδα σκάκι το γουικέντ. Ό,τι κι αν σου κλέβει η κρίση στο δίνει απλόχερα το καλοκαίρι. Και το ξέρεις. Γίνε τουρίστας στον τόπο σου και δες τα πάντα από την αρχή.

Ξενύχτησε με την ελπίδα να χαρείς την επόμενη μέρα. Απόδρασε από τον εαυτό σου. Κεράσου μια βυσσινάδα και χαμογέλα στη μέρα που μεγάλωσε. Είναι κοντά το καλοκαιράκι.

A post shared by Harry Nikas (@petit_hnik) on

υγ1: Κάποτε που πε μια δημιουργική κι ευφάνταστη φίλη μου: Παρατηρείς τα πρώτα σημάδια προβληματισμού (ακά γήρανσης); Και γιατί προβληματίζεσαι και δίνεις τόση αξία στην εποχή που ψιθυρίζει κάτι ανέντιμα σύνδρομα με σημάδια συναισθηματικής παράλυσης;

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

υγ2: Αυτό το ποστ αν το γυρίσεις τούμπα θα βρεις πολλές συμβουλές ομορφιάς για φυσική λάμψη. Μεταξύ άλλων, θέλω να σου μιλήσω, αλλά και δείξω 3 αγαπημένα μου προϊόντα που καθαρίζουν, τονώνουν κι αναζωογονούν έτσι απλά. Πρώτο: Το καθαριστικό Pep-Start 2-in1 Exfoliating Cleanser της Clinique, που απομακρύνει τους ρύπους και την λιπαρότητα για ένα απαλό αποτέλεσμα και καθημερινή λάμψη, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Δεύτερο: το Ultimune της Shiseido, που ενυδατώνει σε βάθος κι ενισχύει τις φυσικές δυνάμεις της επιδερμίδας (μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετά την ενυδατική σου). Τρίτο: η μάσκα προσώπου Premium της Lierac, που το θεωρώ ένα boost αναζωογόνησης, ιδιανικό προϊόν για κηλίδες και πόρους.

A post shared by Lierac Hellas (@lierachellas) on

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

υγ3: Ό,τι κι αν κάνεις, όπως και να σε φροντίζεις βάλε αγάπη (πολλή αγάπη) κι άλλο τόσο ενθουσιασμό.

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

εις το επανιδείν