ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτός είναι ο τρόπος για να σου διαρκέσει μια σκιά για πολλές ώρες

Η υπέροχη και αλλιώτικη καλλιτέχνιδα του μακιγιάζ, ή αλλιώς η Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, Lucia Pica, στέκεται με περίσσια χάρη και άνεση μπροστά από ένα πανέμορφο κορίτσι, εξηγώντας χωρίς πολλά πως να κάνει τη σκιά στα μάτια της να χει διάρκεια, βάθος κι ένταση. Στο σημείο αυτό κρατάμε την αναπνοή μας και αποστηθίζουμε κάθε λέξη, κίνηση και ενέργεια.

Δεν είναι πανεύκολο να το κάνεις μόνη σου;

Φόρο τιμής λοιπόν στις νέες υπερτέλειες σκιές της συλλογής Ombre Première Eyes Collection 2017, του γαλλικού οίκου, που τόσο αγαπώ, όπου η μοναδική Lucia Pica κάνει layering με δύο διαφορετικές υφές σκιών (μια κρεμώδη και μία σε σκόνη), δίνοντάς σου τη δυνατότητα για αμέτρητους πειραματισμούς με το μακιγιάζ των ματιών σου.

 

Η στρογγυλή συσκευασία είναι η κρεμώδη Ombre Premier Longwear Cream Eyeshadow, ενώ η τετράγωνη είναι η κόμπακτ σε σκόνη Ombre Premier Powder Eyeshadow. Είναι υπέροχες κι οι δύο και για να ενισχυθεί το εκπληκτικό βλέμμα χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το βελούδινο μολύβι της σειράς Le Crayon Yeux, το οποίο βοηθάει πολύ στο blending. #γιαναταλέμκιόλαμεταξύμας

 

ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις πρόσθεσε και πάθος (πάμε με χαμόγελο μαζί).

εις το επανιδείν