CLINIQUE

Αυτή η ΒΒ είναι φανταστική για σένα που έχεις λιπαρή επιδερμίδα

Η Anti-Blemish Solutions BB Cream με SPF 40 της αγαπημένης Clinique είναι το απόλυτο υβριδικό προϊόν που πετυχαίνει τόσα κι άλλα τόσα για  πιο λαμπερή κι αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ειδικά για τη δική σου που αντιμετωπίζει προβλήματα λιπαρότητας και τάση για σπυράκια. Ανάλαφρη και φίνα λειτουργεί ως βάλσαμο για τα σημάδια που βρίσκονται επιφανειακά και ενώ καλύπτει ατέλειες αφήνει μια μεταξένια, ματ αίσθηση. Στην πραγματικότητα είναι μια ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα, που προσφέρει μέτρια κάλυψη, τόσο υπέροχη, όσο ακριβώς σου χρειάζεται τώρα που είναι καλοκαιράκι. Επιπλέον έχει κι αντηλιακή προστασία και μια σωστή σύνθεση για να μη φράζει τους πόρους.  Στην προτείνω ανεπιφύλακτα.

A post shared by (@aboutwosisters) on

 

Η εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή υφή της παρέχει στην επιδερμίδα σου ένα φυσικό ματ και τέλειο αποτέλεσμα, δημιουργώντας άμεσα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να καλύψει ατέλειες και σημάδια ακμής. Φορώντας τη μάλιστα συχνά οι πόροι είναι λιγότεροι ορατοί. Η επιδερμίδα αναπνέει. Φαίνεται και αισθάνεται φρέσκια, για περισσότερο από 12 ώρες, ενώ παράλληλα προστατεύεται από τις μελλοντικές UV φθορές.

«Φορώντας αντηλιακό με δείκτη προστασίας, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες πρόληψης από τα σπυράκια και τα σημάδια, από επιδείνωση με την πάροδο του χρόνου», λέει η Janet Pardo, Clinique’s Senior Vice President of Global Product Development. “Αλλά πολλοί άνθρωποι με τάση για σπυράκια έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι τα αντηλιακά μπορεί να προκαλέσουν σπυράκια ή να αφήσουν στην επιδερμίδα τους την αίσθηση της λιπαρότητας στο τέλος της ημέρας. Η αλήθεια είναι, ότι η καθημερινή προστασία UV, βοηθά να κρατά την επιδερμίδα υγιή, παρέχοντας ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ της επιδερμίδας και του ήλιου».

πι.ες: Αυτό που μ’ αρέσει πολύ σ’ αυτή τη BB Cream είναι η δροσερή αίσθηση που αφήνει, ενώ οι χρωστικές της είναι τόσο εκπληκτικές, που κάποιες φορές αποφεύγω να βάζω μεικαπ. Ιδανικά απλώνεται στο πρόσωπο με πινέλο.

εις το επανιδείν