ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτή η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ θα σε ξετρελάνει (όπως κι εμένα)

Όταν η ομάδα της Chanel κάθεται με τις ώρες σ' ένα στούντιο, ανακατεύοντας χρώματα, σχέδια και ανάγκες μας, αυτό που δημιουργείται δεν μπορεί παρά να είναι μαγευτικό. Προσωπικά μαζί της κάθε φορά νιώθω σα να είμαι σ΄ένα μαγικό λουνα παρκ, περιμένοντας τη σειρά μου για να διασκεδάσω στην πολύχρωμη ρόδα. Όλα (μα όλα) τα νέα της προϊόντα είναι υπέροχα. Αποχρώσεις, σχέδια και υφές. Μαζ'ί τους μπορείς να ζωγραφίσεις!

Στο σημείο αυτό δίνουμε χειροκροτήματα στην Lucia Pica, που είναι μια από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες και Global Creative Make up and Colour Designer του αγαπημένου μας οίκου Chanel, εμπνεύστρια κάθε σκιά και κραγιόν που φτάνει πια στην τσάντα μας.

A post shared by Lucia Pica (@luciapicaofficial) on

Αυτή η φανταστική δημιουργός έχει την ικανότητα μέσα σε λίγα λεπτά να μεταμορφώσει μια ιδέα ή ένα πρόσωπο, βάζοντας χρώμα, συναίσθημα και μια ευφάνταστη σικ αίσθηση στην κάθε της πινελιά.

 

Εδώ τώρα πάρε ανάσες.

 

Mείνε για παραπάνω από 2 λεπτά πάνω στα υπέροχααααα σχέδια που ξεσηκώσαμε από τη συλλογή Cruise Collection 2017 και που εύκολα τα βάζουμε σε κάδρα, προκειμένου να στολίσουν μια γωνιά του καθιστικού μας σκορπίζοντας μπόλικη ξεγνοιασιά για όλοοοο το καλοκαίρι.

 

Σ’ άλλα ωραία νέα, αυτή η συλλογή είναι ένα μεγαλειώδες αφιέρωμα στην Mademoiselle και στην αγάπη που χε η ίδια για το δέρμα που μόλις έχει “φιλήσει” ο ήλιος.

 

To δικό μου must have (και πολλών ήδη στη blogόσφαιρα) είναι η πούδρα Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour, που δημιουργεί ένα φυσικό και φίνο «πέπλο» επάνω στην επιδερμίδα, κάνοντας την να δείχνει υγιή, λαμπερή, φυσική, φρέσκια και ελαφρώς μαυρισμένη. Διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει (από το παλ ροζ έως το βαθύ μπρονζέ σοκολά) και συνέχισε να παίζεις με τις σκιές που κάνει ο ήλιος.

εις το επανiδείν, με χαμόγελο