EYELINER

5 υπέροχα look για σένα που φοράς συνέχεια eyeliner

Τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά και ήδη ξέρεις κι εσύ ότι αυτή η γραμμή πάνω από τα μάτια αποθεώνει κάθε εμφάνιση και δείχνει εντυπωσιακή όπως και να συνδυαστεί, χρησιμοποιηθεί, απλωθεί, φορεθεί κλπ. Ανεπιτήδευτη, υπερτέλεια, μαύρη, καφέ, μωβ, μπλε, ροζ, πράσινη ή με γκλίτερ, η γραμμή που απλώνεται με ενθουσιασμό πάνω από το κινητό βλέφαρο και βγαίνει εκτός... γνωστή σε όλες μας ως eyeliner ανοίγει το βλέμμα, το τονίζει και το μεταμορφώνει (στα αλήθεια)!

 

Να εδώ, καθαρό και φρέσκο δέρμα, λίγο ρουζ με highlighter στα ζυγωματικά, καλοβγαλμένα φρύδια και είσαι υπέροχη χωρίς πολλά.

 

Εννοείται ότι πάντα θα υπάρχει κι αυτή η εναλλακτική πρόταση για σένα, που θες να δείξει λίγο μοιραία και πιο σέξι. Μπλε, τραβηγμένη γραμμή ψηλά και έξω συνδυασμένη με τερακότα στο δέρμα κι ατημέλητα, αλλά πάρα πολύ (μα πολύ) υπερτέλεια φρύδια.

Σου χω και τέλεια επιλογή με γκλίτερ και καθόλου άλλο makeup πάνω σου. Και να σου πω την αλήθεια κι εγώ θα το φορούσα αυτό, καθημερινή στο γραφείο, συνδυάζοντάς το με σκισμένο τζιν, λευκό φανελάκι και sneakers. Είναι ένα σούπερ λαμπερό look, αρκετά φίνο και σούπερ girly.

Στο σημείο αυτό να χειροκροτηθούν τα κορίτσια με φακίδες. Αυτό το look μ’ αυτή την τέλεια μαύρη γραμμή eyeliner ταιριάζει τόσο στις θεές φίλες μας. Φορεμένο με λίγο ρουζ, λίγη μάσκαρα και ένα έντονο κραγιόν.

 

Kι εσύ που θες πολύ απλά κι εύκολα πράγματα εδώ είσαι. Πράσινο eyleiner χωρίς καμία υπερβολή και με μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία ότι χαρίζει μια γλύκα στο βλέμμα. Δοκίμασέ το!

Το νου σου, φίλη μου, να δίνεις το #beautyike σου σ’ ό,τι σε κάνει να νιώθεις θεά έτσι απλά.

εις το επανιδείν

 

Kεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image