BEAUTY TIPS

Το κόλπο για να χρησιμοποιήσεις ξανά τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου και οι βλεφαρίδες είναι βασικό βήμα. Αλλά για να είναι όπως πρέπει, δηλαδή έντονες, με μήκος και όγκο, πρέπει να βάλεις το χεράκι σου. Αυτό γίνεται με ένα καλό mascara αλλά δεν είναι πάντα αρκετό. Γι' αυτό υπάρχουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, που με μία κίνηση δίνουν στο μακιγιάζ των ματιών σου άλλη διάσταση.

Αν είναι καλές, κοστίζουν κάτι παραπάνω και συνήθως τις χρησιμοποιείς μία φορά, αφού με την πρώτη χρήση είναι για πέταμα. Αυτό όμως θα αλλάξει αν ακολουθήσεις αυτό το μικρό τρικ από την διάσημη beauty blogger, Huda Kattan.

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

 

Το μυστικό δεν είναι άλλο από το micellar water. Θα χρειαστείς μερικά cotton pads, εμποτισμένα με το νερό που χρησιμοποιείς για το ντεμακιγιάζ και ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Αφού έχεις αφαιρέσει με προσοχή της βλεφαρίδες από τα μάτια σου, ακούμπησέ τες με το τσιμπιδάκι στο βρεγμένο cotton pad και από πάνω βάλε ακόμα ένα.

Συνέχισε την ίδια διαδικασία μέχρι να φύγει όλο το mascara. Ουσιαστικά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ντεμακιγιάζ στις ψεύτικες βλεφαρίδες σου. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις το κουτί τους για να τις αποθηκεύσεις ξανά.