ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Αυτό το beauty προϊόν δεν πρέπει να λείπει από το πασχαλινό νεσεσέρ σου

Υπάρχει ένα βήμα στην καθημερινή beauty ρουτίνα  που δεν γνωρίζει γιορτές ή διακοπές. Είναι αυτό το βήμα που κάθε γυναίκα οφείλει να τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια χειμώνα- καλοκαίρι, Χριστούγεννα- Πάσχα και αυτό το προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ της ανεξαρτήτων συνθηκών/ τοποθεσίας/ άδειας. Εξάλλου, ζώντας σε μία χώρα με πάνω από 4.300 ώρες ηλιοφάνειας το χρόνο, η ανάγκη για αντηλιακή προστασία κάθε μέρα επιβάλλεται.

Κι αν το ρουζ δίνει ένα χρώμα υγείας στα ζυγωματικά μας και η μάσκαρα τονίζει το βλέμμα μας, το αντηλιακό είναι αυτό που υψώνει ασπίδα προστασίας απέναντι στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και κάπως έτσι καθίσταται το must have του νεσεσέρ μας (σε αυτό το σημείο να σου θυμίσω πως σύμφωνα με μελέτες το 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία, κατά τη διάρκεια μίας βόλτας ή της οδήγησης).

Τι σημαίνει όλο αυτό πρακτικά; Αν είσαι άνθρωπος που προετοιμάζεται φτιάχνοντας λίστα με τα απαραίτητα, τσέκαρε πως έχεις σημειώσει μέσα σε αυτά και το αντηλιακό, αν πάλι λειτουργείς πιο παρορμητικά βάλε τώρα το αντηλιακό στην τσάντα/ νεσεσέρ που ετοιμάζεις για τις πασχαλινές διακοπές σου για να μην το ξεχάσεις. Τέλος, αν είσαι beauty addict και το αντηλιακό δεν λείπει από το νεσεσέρ σου (χειροκρότημα) παρακάτω θα βρεις τις τελευταίες και αγαπημένες μας αντηλιακές αφίξεις στο beauty κόσμο.

Η νέα εκδοχή Matte, της αντηλιακής σειράς Κορρές Κόκκινο Σταφύλι SPF 30 με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, είναι ιδανική για μικτές/ λιπαρές επιδερμίδες,  έχοντας παράλληλα αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων και ρυτίδων. Θα την ξεχωρίσεις για την ανάλαφρη υφή της που απορροφάται άμεσα και το ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

 

Αρχικά σχεδασμένη για μικτό και λιπαρό δέρμα, η Photoderm Max Aquafluide με SPF 50+ της Bioderma είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας  ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες. Χάρη στην τεχνολογία “dry touch” συνδυάζει υψηλή προστασία και ματ αποτέλεσμα σε μία  σύνθεση τόσο ελαφριά όσο το νερό, ενώ παράλληλα, η Cellular Bioprotection τεχνολογία προστατεύει τα κύτταρα προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση.

 

Αν η αντιγήρανση είναι η πρώτη ανάγκη της επιδερμίδας σου, τότε η κρέμα ολικής αντιγήρανσης, αντηλιακής προστασίας & τόνωσης SUNISSIME με SPF30 της Lierac είναι αυτή που θα προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος ενώ παράλληλα θα τονώσει την επιδερμίδα σου. Με εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα, δημιουργεί ένα ανεπαίσθητο φιλμ, για άμεση προστασία του δερματικού φραγμού, αφήνοντας ένα αόρατο τελείωμα. Αποτέλεσμα; Η ποιότητα της επιδερμίδας να είναι σημαντικά βελτιωμένη. 

 

Με έως και 12 συστατικά λιγότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση και χωρίς καθόλου συντηρητικά ή paraben, η νέα La Roche-Posay ANTHELIOS ULTRA Cream με SPF50+ σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φιλμ που αποτρέπει τη μεταφορά του αντηλιακού στα μάτια και, άρα, τον ερεθισμό τους, με την νέα πατεταρισμένη τεχνολογία intelimer.

 

Με μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα, η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα της Apivita (SPF 30), εξισορροπεί τη λιπαρότητα, προστατεύοντας αποτελεσματικά από την UVA & UVB ακτινοβολία. Με αυτόν τον τρόπο, η τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας διατηρείται, καθώς προστατεύεται η πυκνότητα και η ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, ενώ παράλληλα δρα τόσο  κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανση, όσο και του οξειδωτικού stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος).

 

Αν πάλι έχεις ακνεϊκό δέρμα, η νέα ενεργή αντηλιακή κρέμα προσώπου Ac- Norm Sun Screen Fluid SPF50+ της Frezyderm είναι αυτή που ζητάς. Η καινοτόμος 3σε1 σύνθεσή της προσφέρει ολική φροντίδα στο δέρμα, παρέχοντας  πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση. Παράλληλα, χάρη στην καινοτομία Detox Plant Charcoal -ενεργός άνθρακας- έχει ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Είναι το πρώτο αντηλιακό με μαύρο άνθρακα που έχουμε δοκιμάσει!

 

Last but not least… το αντιηλιακό stick Ideal Soleil με SPF50+ της Vichy εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα προσφέροντας  υψηλή προστασία των ευαίσθητων περιοχών από τον ήλιο και τη φωτογήρανση. Ιδανικό για εσένα που αναζητάς  έντονη αντηλιακή προστασία για τις περιοχές που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο.