ΓΑΜΟΣ

Τέλειο δέρμα για τη μεγάλη μέρα σε χρόνο dt

Φυσικά και την ημέρα του γάμου σου το δέρμα σου πρέπει να είναι λαμπερό κι αψεγάδιαστο. Τίποτα όμως δεν γίνεται μαγικά και το μακιγιάζ -αλήθεια-δεν είναι αρκετό, για να καμουφλάρεις ξηρότητα και θαμπάδα. Γι' αυτό σου συγκεντρώσαμε εδώ ονειρικά προϊόντα, που πρέπει να 'χεις υπόψη, μαζί με μικρά μυστικά περιποίησης, που δουλεύουν υπέρ του τέλειου δέρματος.

Η πληθώρα καλλυντικών στην αγορά μπορεί να σε παραπλανήσει και να σε δυσκολέψει. Kι είναι μέγα λάθος να πιστεύεις το όσα περισσότερα χρησιμοποιήσεις τόσο περισσότερο θα λάμψεις. Τα συστατικά κάποιων καλλυντικών μπορεί να είναι μη συμβατά μεταξύ τους. Για παράδειγμα, αν συνδυάσεις ταυτόχρονα ένα προϊόν με βιταμίνη Ε με ένα προϊόν με βιταμίνη Α μπορεί να προκληθούν φλεγμονές. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν συνδυάσεις αμινοξέα με ρετινόλη. Γι’ αυτό περιόρισε τα προϊόντα που χρησιμοποιείς σε ελάχιστα και βασικά, ενώ πρέπει να τσεκάρεις πάνω απ’ όλα αν ταιριάζουν στον τύπο σου.

A post shared by THE FILE (@the_file) on

 

Αλήθεια, δεν χρειάζεσαι πολλά  προϊόντα τις ημέρες προετοιμασία για να αποκτήσεις το τέλειο κι αψεγάδιαστο δέρμα-χρειάζεσαι απλώς τα κατάλληλα. Mερικά από τα πιο σημαντικά είναι παρακάτω:

A post shared by Efi Anesti (@beautydiaries) on

 

To 3 step της Clinique, που είναι η πιο εξατομικευμένη περιποίηση για πιο καθαρή κι υγιή όψη της επιδερμίδας. Προσωπικά, το αγαπώ και το χρησιμοποιώ από πάντα. Και ένα από τα πιο αγαπημένα μου βήμα είναι το 2ο, η λοσιόν απολέπισης, που απομακρύνει τους ρύπους, την υπερβολική λιπαρότητα και τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα, αποκαλύπτοντας σούπερ διαφάνεια και φρεσκάδα.

A post shared by Lierac Paris USA (@lieracusa) on

 

Το απόλυτο βάλσαμο για λεία κι απαλά χείλη (που θα κάνει όποιο κραγιόν να στρώνει τέλεια), Hydragenist Levres Colourless της Lierac. Mια σύνθεση βασισμένη σ’ ένα υπέροχο συμπύκνωμα βιταμινών, που ενυδατώνει, επαναπυκνώνει και προσφέρει σούπερ βελούδινα χείλη.

 

Οι πιο εκπληκτικοί οροί, ή αλλιώς must-have προϊόντα που προετοιμάζουν παράλληλα για μακιγιάζ που διαρκεί πολλές- πολλές ώρες. Unicorn Essence και Rose Gold Elixir της Farsali (που βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora).

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

 

Το προϊόν που αναζωογονεί και φωτίζει το βλέμμα είναι το Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate της Shiseido. Έχει εξαιρετικά μεταξένια σύνθεση και ενισχύει την άμυνά του απέναντι στην εμφάνιση ρυτίδων και μαύρων κύκλων.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on