MET GALA

Το μανικιούρ της Blake Lively στο Met Gala ήταν το κάτι άλλο

Χωρίς αμφιβολία το χθεσινό Met Gala είχε ένα από τα εντυπωσιακότερα red carpet που έχουμε δει τελευταία. (Αν με ρωτάς, ακόμη και από αυτό των Oscars). Κι όπως καταλαβαίνεις, εκτός από τις ενδυματολογικές επιλογές των διάσημων κυριών, το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν τα πρώτα που μπήκαν στο beauty στόχαστρό μας. Όχι όμως τα μόνα, μιας και αρκετές ήταν οι celebrities που ολοκλήρωσαν το look τους με ένα ιδιαίτερο nail art.

Τον τίτλο του πιο εντυπωσιακού μανικιούρ της βραδιάς κέρδισε επάξια η Blake Lively, η οποία πέτυχε τον τέλειο matchy-matchy συνδυασμό με το φόρεμά της.  Με τη βοήθεια της celebrity nail artist Elle Gerstein, η Blake έβαψε όλα τα νύχια της σε μία κόκκινη μεταλλική απόχρωση, όπως αυτή του φορέματός της, ενώ διακόσμησε δύο από αυτά με κρύσταλλα, καλύπτοντας όλη την επιφάνειά τους. Το καλύτερο part; Το κάτω μέρος των νυχιών της που ήταν τοποθετημένα μικρά κρυσταλλάκια swarovski.

A post shared by Elle (@enamelle) on

Όπως διαβάζουμε στο Popsugar, η Elle εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο μανικιούρ από την τέχνη των βιτρό που διακοσμούν τα παράθυρα των εκκλησιών και τα μικρά δάκρυα από κρυσταλλάκια.

A post shared by Elle (@enamelle) on

Φυσικά, η Blake δεν ήταν η μόνη που δοκίμασε κάτι ιδιαίτερο στο μανικιούρ της, εμπνευσμένο από το φετινό θέμα του Gala “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”. Παρακάτω θα δεις ακόμη 5 διάσημες κυρίες που μπήκαν στη λίστα με τα top nail arts της βραδιάς.

Nude nails με ένα μικρό χρυσό σταυρό να τα διακοσμεί στη βάση τους επέλεξε η Emilia Clarke

Nude απόχρωση διάλεξε και η Ashley Graham, η οποία σχημάτισε μικρούς σταυρούς στα νύχια της με τρουκς

A post shared by Mar y Sol (@nailsbymarysoul) on

Η Jennifer Lopez προτίμησε μια σκούρα κόκκινη απόχρωση (μπορντό) από την OPI δια χειρός του celebrity nail artist Tom Bachik

A post shared by Tom Bachik Nails (@tombachik) on

Η Gigi Hadid πάλι, δοκίμασε ένα ombre nail art σε διάφορες αποχρώσεις διακοσμημένο με μικρά κρυσταλλάκια στις άκρες τους

 

Τέλος, η Selena Gomez προτίμησε ένα σκούρο μεταλλικό glitter βερνίκι

A post shared by Tom Bachik Nails (@tombachik) on

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/enamelle