MEGHAN MARKLE

Πριγκιπικό μανικιούρ: Βρήκαμε την απόχρωση που “φοράει” στα νύχια της η Meghan Markle

Η Meghan Markle είναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών. Ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες, το μονόπετρο, το outfit, ακόμη και το μανικιούρ της, είναι αυτά που σχολιάστηκαν από την πρώτη στιγμή. Και επειδή διαβάζεις τη beauty στήλη του Ladylike, στεκόμαστε στο τελευταίο (aka μανικιούρ) μιας και η Meghan φάνηκε ξεκάθαρα διαβασμένη (και) στους beauty κανονισμούς του Buckingham Palace!

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο που θέλει- μεταξύ άλλων- οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να αποφεύγουν τις έντονες αποχρώσεις στα νύχια τους και γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο φακός των απανταχού φωτογράφων θα ζουμάρει στα χέρια της (μονόπετρο there), η Meghan προτίμησε σε αυτή την πρώτη  επίσημη εμφάνιση- ανακοίνωση αρραβώνα-μαζί με τον πρίγκιπα Harry, μία παλ ροζ- nude απόχρωση με διάφανο φινίρισμα για το μανικιούρ της.

AP Photo/Matt Dunham

Με αφορμή το πριγκιπικό μανικιούρ, λοιπόν, της Meghan και αυτή την ημιδιάφανη ροζ- nude απόχρωση- που αν με ρωτάς α)είναι κολακευτική και άκρως διακριτική και β) ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας της, βρήκαμε και σου προτείνουμε αντίστοιχες αποχρώσεις για το δικό σου nail art.

 

AP Photo/Matt Dunham

 

Ballet Slippers, από την Essie: Ένα ζευγάρι μαλακά δερμάτινα ή σατέν παπούτσια μπαλέτου: η θρυλική ροζ απόχρωση αυτού του παπουτσιού αποτελεί πλέον συνώνυμο της χάρης, της θηλυκότητας και της νεανικής αθωότητας.

 

Color Hit  από τη Sephora, στην απόχρωση Sugar coated: Έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια ενώ στεγνώνει πολύ γρήγορα

 

Dior Vernis από τον Οίκο Dior,  στην απόχρωση 337 Enigma: Αν επιθυμείς nude βάση με μία μαγευτική μεταλλική αντανάκλαση, μόλις βρήκες το τέλειο βερνίκι.

 

La Laque Couture από τον Οίκο YSL, στην απόχρωση N°24 Rose Abstrait: Για γυναίκες που ενδίδουν σε ένα nude καλλιτεχνικό μανιφέστο.

 

Nail Lacquer  από τον Οίκο Tom Ford, στην απόχρωση Show me the Pink: Υπέροχη λάμψη και πλούσιο χρώμα που μένει σταθερό και ζωηρό για πολλές μέρες.

 

The Nail Lacquer από τον Οίκο Dolce & Gabbana, στην απόχρωση 215 Rose Petal: Συνδυάζει τέλεια τη μόδα με την ομορφιά για ένα εντυπωσιακό manicure.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP