ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

Τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου ανάλογα με το ζώδιό σου

Το μανικιούρ προφανώς και είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει. Το χρώμα που επιλέγεις για τα νύχια σου λέει πολλά για την προσωπικότητά σου και για τον εσωτερικό σου κόσμο. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω και με λίγη έμπνευση για το τι θα συμβεί το 2017, εδώ θα μάθεις ποιο θα είναι το βασικό σου χρώμα σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Σκοπός σου για το 2017 είναι να αποτελέσεις έμπνευση και να δώσεις κίνητρο στους ανθρώπους που αγαπάς. Γι’ αυτό το μπλε χρώμα που εκπέμπει εμπιστοσύνη είναι μία επιλογή που πρέπει να κάνεις συχνά για το μανικιούρ σου.

Nails Inc. London, Nailpure Polish In Prince Arthur Road

 

Ταύρος

Αποστολή σου είναι να διευρύνεις τους ορίζοντές σου αυτή τη χρονιά, επομένως σου χρειάζεται ένα χρώμα που να ξυπνήσει την κρυμμένη σου δημιουργικότητα και αυτό δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί.

JINsoon Painted Ladies Nail Lacquer, Sinopia

 

Δίδυμοι

Φέτος η δύναμή σου κρύβεται στα κοντινά σου πρόσωπα, αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά και με τους δύο σου εαυτούς. Επομένως ένα χρώμα κλασσικό αλλά και παιχνιδιάρικο είναι αυτό που θες για τα νύχια σου.

essie, Penny Talk

 

Καρκίνος

Προσωπική ζωή και φήμη είναι τα δύο βασικά πράγματα που θα σε απασχολήσουν το 2017. Πρέπει να κρατήσεις τον χαρισματικό σου εαυτό στο προσκήνιο και μαζί με ένα pure white βερνίκι νυχιών θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Christian Louboutin The Nudes Nail Colour, Sweet Charity

 

Λέων

Κάνε focus σε ό,τι καταπιάνεσαι επαγγελματικά και ρούφα την εμπειρία σαν σφουγγάρι. Μην παραξενευτείς αν χάσεις για λίγο τον υπέρ – κοινωνικό σου εαυτό. Είναι που πρέπει να αφιερωθείς στην καριέρα σου και δεν έχεις πολύ χρόνο. Ένα deep purple βερνίκι λοιπόν θα σου καλύψει τα κενά που νιώθεις λόγω της συγκέντρωσης σε ένα στόχο.

Tom Ford Nail Lacquer, Plum Noir

 

Παρθένος

Μήπως φέτος ήρθε η ώρα να νιώσεις τι είναι ρομαντισμός; Ξέρω δεν τα πας καλά με τις αγάπες και τα λουλούδια αλλά το 2017 κάτι θα σκιρτήσει μέσα σου και είναι κάτι γλυκό και ρομαντικό. Ξεκίνα με το μανικιούρ σου και επίλεξε μία απαλή ροζ απόχρωση.

Estée Lauder Vivid Shine – Pure Color Ballerina Pink

 

Ζυγός

Σταμάτα να είσαι drama queen, για φέτος τουλάχιστον- και αντιμετώπισε κατά πρόσωπο τα προβλήματά σου. Σκέψου τον εαυτό σου για λίγο και κάνε το πρώτο βήμα με ένα sparkling βεραμάν βερνίκι νυχιών.

essie, Passport to Happiness

 

Σκορπιός

Μήπως αυτή τη σεζόν να σε απασχολήσει ο τρόπος που εκφράζεσαι και επικοινωνείς; Φυσικά και θα κάνεις την απαραίτητη επανατοποθέτηση γι’ αυτό και χρειάζεσαι ένα απλό και ξεκάθαρο χρώμα όπως το μαύρο, τουλάχιστον για το μανικιούρ σου.

Chanel Le Vernis Gris Obscur

 

Τοξότης

Έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Είσαι δυνατή και το ξέρουν όλοι όσοι είναι γύρω σου. Περιμένουν να πάρεις την όποια κατάσταση στα χέρια σου και να ηγηθείς αυτής. Το χρώμα για τα νύχια σου είναι μία ζεστή και φωτεινή απόχρωση του πορτοκαλί που θα σε κάνει να νιώσεις δυναμική, σπιρτόζα αλλά και τρυφερή.

Yves Saint Laurent Nail Lacquer, Vandal Orange

 

Αιγόκερως

Αυτή τη χρονιά είσαι κινούμενος μαγνήτης και έχεις ανάγκη από ένα χρώμα που θα βγάζει προς τα έξω την λαμπερή σου προσωπικότητα χωρίς όμως να σου ταράξει την ισορροπία. Μία pink-nude απόχρωση είναι ό, τι πρέπει.

Guerlain La Petite Robe Noire

 

Υδροχόος

Έχεις τον δικό σου -σπάνιο εύκολο- τρόπο να επικοινωνείς και είναι μοναδικός. Το να είσαι μοναδικός είναι συνήθως προνόμιό σου γι’ αυτό κάτι αντίστοιχο θες και στο χρώμα του μανικιούρ.

Smith & Cult Nail Polish, Dirty Baby

Ιχθύς

Είσαι η μεγάλη καρδιά του 2017, έτοιμη να τους δεχθείς όλους και τις παραξενιές τους μαζί. Αλλά μην ξεχνάς να λάμψεις γιατί μπορείς και το glittery silver βερνίκι θα σε βοηθήσει.

Burberry Beauty, Nail Polish In Silver Glitter No.453