NAIL ART

Think Pink: 7 ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου ροζ

Το ροζ είναι συνδεδεμένο με την αθωότητα της κοριτσίστικης παιδικής ηλικίας. Σχεδόν όλες έχουμε περάσει μία περίοδο λατρείας με αυτό το χρώμα και κάποιες ακόμα δεν την έχουμε ξεπεράσει. Τα καλά νέα είναι ότι το ροζ παραμένει κι αυτή τη σεζόν ένα big trend για το ανοιξιάτικο μανικιούρ, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα για ένα χαριτωμένο nail art.

Μπορείς να διαλέξεις τις baby αποχρώσεις ή να στραφείς προς τις blushed. Φυσικά το hot pink είναι πάντα μέσα στις επιλογές σου κι εσύ δεν έχεις παρά να βρεις αυτό που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να αισθανθείς την τρυφερή θηλυκότητα που εκπέμπει έτσι κι αλλιώς το ροζ από μόνο του.

A post shared by NCLA (@shopncla) on

Οι πιο κλασσικές σίγουρα μπορούν να δοκιμάσουν ένα ανοιχτό ροζ για ένα κομψό μανικιούρ.

Ένας elegant συνδυασμός είναι αυτός του ροζ με το χρυσό.

A post shared by Jin Soon Choi (@jinsoonchoi) on

Μπορείς να το επιλέξεις σαν βάση και να παίξεις με γραμμικά, μινιμαλιστικά σχέδια.

Το λεγόμενο ροζ της Barbie για σένα και για μένα που είμαστε ακόμα κολλημένες με το ροζ.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Εννοείται ότι μπορείς να το συνδυάσεις με το κόκκινο και στο μανικιούρ. Ο ισχυρισμός ότι είναι αταίριαστα είναι πια παρελθόν.

Μία έντονη ροζ απόχρωση στα νύχια είναι ικανή να σου φτιάξει όλη τη διάθεση και να δώσει ανοιξιάτικες πινελιές στο στιλ σου.

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

Αν είσαι fan των παστέλ τότε συνδύασε το ροζ με άλλες αποχρώσεις τις ίδιας χρωματικής οικογένειας για ένα ρομαντικό nail art.