NAIL ART

Summer nails: 8 λευκά βερνίκια για το μανικιούρ του καλοκαιριού

Σε έχω κατά καιρούς βομβαρδίσει με ένα σωρό ιδέες για nail art, παστέλ αποχρώσεις και πολλά ακόμα χρώματα για το μανικιούρ σου. Ωστόσο, υπάρχει ένα χρώμα που δεν μπορώ να το παραλείψω, αφού είναι ιδανικό τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ σου και που ταιριάζει άψογα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου.

Τώρα λοιπόν, είναι η κατάλληλη εποχή να για να βάψεις τα νύχια σου λευκά. Η επιδερμίδα σου έχει πάρει ήδη λίγο χρώμα ή πολύ, επομένως χρειάζεσαι ένα χρώμα που να κάνει αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα σου αλλά ταυτόχρονα να είναι κομψό και να ταιριάζει με το καλοκαιρινό σου στιλ όποιο κι αν είναι αυτό.

Αν έχεις περιποιημένα νύχια σε χέρια και πόδια, το λευκό βερνίκι θα δείχνει άψογο. Δεν θα σε δεσμεύσει με τους χρωματικούς συνδυασμούς που θες να κάνεις και είναι ένα από τα χρώματα που δείχνουν άψογα όταν θες να κάνεις ring party. Γι’ αυτό εγώ συγκέντρωσα μερικά από τα καλύτερα βερνίκια της αγοράς, έτσι ώστε να έχεις πάρει μία γεύση πριν διαλέξεις το ιδανικό.

My tip: Το λευκό έχει την ιδιότητα να δείχνει κομψό σε όλα τα μήκη και σε κάθε τύπο νυχιών. Επομένως, μην έχεις καμία αμφιβολία αν θα ταιριάζει στα almond nails. Ακόμα κι αν σου φαίνεται υπερβολικό, έχεις την επιλογή του off-white ή μιας πιο διάφανης εκδοχής.

essie, blanc

Burberry Nail Polish, Optic White

China Glaze, White on White

Korres Gel Effect Nail Colour, Blanc White

Dolce & Gabbana The Nail Laquer, Innocence 101

OPI, I Cannoli Wear

L’Oréal Le Vernis L’ Huile 112, Blanc De Lune

 

Orly, White Tips