NAIL ART

Nails Inspo: 7 χρώματα για το επόμενο μανικιούρ σου

Το μανικιούρ είναι ίσως ένας αθώος τρόπος να εκφράζεις την έμπνευση και τη διάθεσή σου. Λέγοντας αθώος εννοώ ότι το μανικιούρ, ακόμα κι αν είναι ημιμόνιμο, δεν κρατά πολλές μέρες και επίσης μπορείς να το διορθώσεις ή να το αποχωριστείς ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Είτε αναζητάς μία απόχρωση απαλή, είτε ψάχνεις κάτι πιο έντονο για το επόμενο χρώμα που θα βάψεις τα νύχια σου, οι παρακάτω προτάσεις θα σε καλύψουν. Το αγαπημένο και πάντα in-fashion κόκκινο το βαθύ, σκούρο μπλε, οι παστέλ αποχρώσεις και φυσικά το μαύρο είναι στη διάθεσή σου να διαλέξεις.

The blues

Το μπλε και οι αποχρώσεις του ήρθαν πριν λίγες σεζόν για να μείνουν με αυτή τη χρωματική εκδοχή να είναι αγαπημένη για το χειμερινό μανικιούρ.

Girly pink

Το ροζ δεν θα φύγει ποτέ από την παλέτα με τα to do χρώματα. Κάποιες το λατρεύουν, κάποιες το αποφεύγουν αλλά το ροζ έχει τόσες αποχρώσεις που δεν μπορεί παρά να συμπεριληφθεί στην παλέτα με τα πιο hot χρώματα για το μανικιούρ.

Burgundy

Μία φοβερή εναλλακτική για εσένα που θες να αποφύγεις το κόκκινο και σαφώς ένα κομψό και trendy χρώμα για τα μανικιούρ σου.

Total Black

Μπορεί λίγα χρόνια πριν να φαινόταν extreme και υπερβολικό αλλά τώρα συγκαταλέγεται στα πιο it χρώματα για το μανικιούρ κι όχι άδικα.

Safe Grey

Λίγα χρόνια πριν το γκρι δεν υπήρχε καν σαν χρώμα στις επιλογές σου για τα νύχια. Η πιο σκούρα εκδοχή του πλέον έχει πιάσει μεγάλο μέρος της παλέτας. Επομένως, δεν μπορείς παρά να βρεις αυτή που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σου.

Chic Nude

 

Είναι ουδέτερο και πάντα μέσα στα color trends. Το nude δεν μπορεί παρά να τραβήξει κάποια στιγμή το ενδιαφέρον σου. Μπορεί να είναι η επιλογή σου για να κάνεις ένα διάλειμμα μετά από πολλά, συνεχόμενα σκούρα βερνίκια ή nail arts.

Iconic Red

Το κλασσικό κόκκινο είναι πάντα εδώ για να το επιλέξεις. Όποια υποκύπτει στην θηλυκότητα και τη γοητεία να ξέρει πως αναμφίβολα θα νιώθει σέξι.