NAIL ART

Insta inspo: 5 nail arts για το μανικιούρ της εβδομάδας

Σκούρα χρώματα, μεταλλικά, nude αποχρώσεις αλλά και διακριτικά nail arts συνθέτουν το τοπίο των nail trends και γι’ αυτό το φθινόπωρο. Η γκάμα μεγαλώνει και οι επιλογές σε χρώματα αυξάνονται, τα σχέδια πληθαίνουν και είναι ικανά να ικανοποιήσουν και να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές του είδους.

Κι αυτή τη σεζόν, το μανικιούρ έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να ολοκληρώσει το outfit σου αλλά και να γίνει μέρος αυτού. Ένα ακόμα αξεσουάρ λοιπόν, που έχεις στη διάθεσή σου για να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον το fall look με τον δικό σου τρόπο και πάντα σύμφωνα με το δικό σου στιλ. 

Το glitter έχει φέτος μία διακριτική παρουσία που όμως κάνει αίσθηση στο μανικιούρ σου.

Τα minimal γεωμετρικά σχέδια παραμένουν στις hot τάσεις και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις το δικό σου παιχνίδι με βάση τα νύχια σου.

Όλα μαζί για τις τολμηρές, αλλά και το καθένα ξεχωριστά, αυτά τα χρώματα αποτελούν ένα πολύ καλό κομμάτι της φθινοπωρινής παλέτας.

Το κόκκινο είναι κυρίαρχο χρώμα τόσο στα fashion όσο και στα beauty trends αυτή τη σεζόν και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και από το μανικιούρ.

Τα metallics, όπως είπαμε παραμένουν και δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία για μία δοκιμή. Πλέον, τα περισσότερα trends μπορούν να υποστηρίξουν τέτοια χρώματα, αρκεί να βρεις τρόπο να τα προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/paintboxnails