ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

7 trends στο μανικιούρ που είναι hot αυτή την άνοιξη

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και ήρθε η ώρα να κάνεις update στο κλασικό μανικιούρ σου. Ποιες τάσεις, όμως, θα κυριαρχήσουν περισσότερο αυτή τη σεζόν; Οι σκούρες αποχρώσεις έχουν δώσει τη θέση τους σε παστέλ, πιο ανοιχτά χρώματα, ενώ κλασικές αξίες παραμένουν το κόκκινο και τα metallics. Όσο για τις fans των πιο ιδιαίτερων nail art, τα logo nails είναι από τις τάσεις που πρέπει να μπουν στη wish-do list τους.

#Κόκκινα Νύχια

Το κόκκινο είναι πρωταγωνιστής εκτός από το μακιγιάζ και στο μανικιούρ αυτής της σεζόν. Ανεξάρτητα από το μήκος τους, βρες την κόκκινη απόχρωση που σου αρέσει και βάψε τα κόκκινα. Το είδαμε στο show των Οίκων Adam Selman, Giorgio Armani και Blumarine.

 

#Logo/ Brands Nails

Τα logos επέστρεψαν. Από τα αγαπημένα μας μπλουζάκια και αξεσουάρ μέχρι και το μανικιούρ μας.  Το είδαμε στα shows των Οίκων Preen, Kith, Helmut Lang και Monse στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη αντίστοιχα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το logo/ motto που σου αρέσει και σε εκφράζει και να το απεικονίσεις σε ένα ή παραπάνω δάχτυλα.

 

#Glitter Nails

Hot trends χωρίς glitter γίνεται; Δε γίνεται. Μετά τη glittermania που κυριάρχησε αυτό το χειμώνα στα χείλη και το μακιγιάζ μας, το glitter μπαίνει στο μανικιούρ μας. Το είδαμε στο show των Οίκων Anna Sui και Tom Ford.

 

#Πορτοκαλί Μανικιούρ

Μετά το all time classic και sexy κόκκινο, το πορτοκαλί είναι κατεξοχήν ανοιξιάτικο χρώμα που φέτος το είδαμε να πρωταγωνιστεί στη ματ εκδοχή του στο show του Οίκου Jeremy Scott και στην πιο λαμπερή στο show του Marc Jacobs.

 

#Μπλε γαλλικό

Το γαλλικό είναι σταθερή επιλογή κάθε γυναίκας. Αυτή την άνοιξη, όμως, δίνουμε ένα μικρό twist στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ, λέγοντας το μεγάλο «ναι» στις μπλε αποχρώσεις. Το είδαμε στο show των Οίκων Alice + Olivia και Maryam Nassir Zadeh

 

#Metallics On

Δεν ξέρω για εσένα πάντως προσωπικά λατρεύω τις μεταλλικές αποχρώσεις και ο Οίκος Oscar de la Renta φρόντισε να τις φορέσουμε και αυτή την άνοιξη.

#Nude Nails με stripes

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

 

Nude και μαύρο συνυπάρχουν σε έναν πολύ διακριτικό συνδυασμό, που σίγουρα όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά στα κλασικά. Το είδαμε στα shows των Οίκων: 3.1 Phillip Lim και Kate Spade.