INSTAGRAM

6 πόζες για να φαίνεται πιο όμορφο το μανικιούρ σου στις φωτογραφίες

Αν έχεις προσπαθήσει ποτέ να βγάλεις φωτογραφία το μανικιούρ σου, θα έχεις καταλάβει ότι είναι πολύ δύσκολο τα δάχτυλά σου να μην μοιάζουν με μικρές φρατζόλες. Αλλά πώς γίνεται και αυτές οι φωτογραφίες που βλέπεις στο Instagram δείχνουν τόσο ωραίες. Είναι δυνατόν να έχουν όλες τέλεια δάχτυλα;

Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα υπάρχουν κι αυτές με τα κρινοδάχτυλα που είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους φωτογραφίες. Όμως υπάρχουν και μερικές πόζες που δείχνουν τα δάχτυλα πολύ πιο όμορφα και κομψά. Το βασικό είναι να μην είσαι σφιγμένα. Όσο πιο φυσικά φαίνονται, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένη.

1. Σήκωσε ελαφρώς τα δάχτυλά σου πάνω

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

 

Η αλήθεια είναι ότι τα δάχτυλά σου δεν θα φαίνονται όμορφα σε καμία περίπτωση όταν ακουμπούν πάνω σε μία επιφάνεια. Ή θα τα ακουμπήσεις απαλά ή θα τα κρατήσεις στο αέρα για να δείχνουν κομψά.

2. Σταύρωσε τα χέρια στους αγκώνες σου

Τα χέρια που είναι σε κίνηση φαίνονται πάντα καλύτερα καθώς είναι πιο φυσικά.

3. Κράτα ένα αντικείμενο

Κρατώντας ένα αντικείμενο, όπως ένα ποτήρι, μία κούπα, ένα μπουκέτο λουλούδια ή ένα clutch τα χέρια σου φαίνονται πιο φυσικά. Προσπάθησε να μην τα πιέζεις και να είσαι όσο πιο φυσιολογική γίνεται και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

4. Ακούμπησέ τα στο πρόσωπό σου

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

 

Είναι μία κίνηση που έτσι κι αλλιώς κάνεις μέσα στη μέρα όταν θες να χαλαρώσεις. Έτσι τα χέρια σου θα φαίνονται χαλαρά και άψογα στη φωτογραφία.

5. Κράτα το βερνίκι νυχιών

A post shared by Smith & Cult (@smithandcult) on

 

Είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να δείξεις το μανικιούρ σου και η αλήθεια είναι ότι έτσι αναδεικνύεται αρκετά χωρίς τα δάχτυλά σου να φαίνονται άσχημα.

6. Ακούμπησέ τα σε μία τσάντα ή σε ένα ύφασμα

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Ειδικά αν τα νύχια σου και η τσάντα ή το ύφασμα είναι κοντά στις αποχρώσεις το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.