GIGI HADID

Η Gigi Hadid γιόρτασε τα 23α γενέθλιά της με το πιο ευφάνταστο μανικιούρ

Από τις 20 Απριλίου έχουμε μπει στον αστερισμό του Ταύρου και η Gigi Hadid ως γνήσια Ταυρίνα δεν θα μπορούσε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με κάτι λιγότερο από ένα εντυπωσιακό και fashionable πάρτι με την οικογένεια και τους φίλους της.

Αποφασίζοντας να σετάρει το outfit με το beauty look της, η Gigi συνδύασε την ολόχρυση strapless Atelier Versace δημιουργία της με την χρυσή glitter σκιά στα μάτια της, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο της «Gold Goddess».

golden ♉️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

 

Με το μακιγιάζ των ματιών της να κερδίζει τις εντυπώσεις, το υπόλοιπο makeup look της, δια χειρός της global makeup artist της  Maybelline, Erin Parsons, κινήθηκε σε πιο γήινους τόνους όπως το nude κραγιόν στα χείλη της, ενώ δεν έλειπαν οι πινελιές με το bronzer και το highlighter.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @erinparsonsmakeup στις

 

 

Τα beach waves στα μαλλιά της συμπλήρωναν το ’70s look της, ενώ για το τέλος αφήσαμε το πραγματικά εντυπωσιακό birthday manicure της, που δε θα μπορούσε να ξεφύγει από το θέμα.

 

Σε nude και χρυσούς τόνους με τα κρυσταλλάκια να δημιουργούν ένα πραγματικά glam αποτέλεσμα, η Mei Kawajiri σχεδίασε τον αριθμό 23 στα νύχια της Gigi, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με αυτή την επιλογή, μιας και το supermodel φημίζεται για τις πιο μίνιμαλ επιλογές στο nail art του.

 

 

Αλλά γενέθλια είναι αυτά, αν δεν το ρίξεις τότε έξω, πότε;