BEAUTY

Τι κάνουν 3 γυναίκες όταν συναντιούνται μετά από ένα ταξίδι;

Ο Αύγουστος στην Αθήνα απολαμβάνεται μόνο με καλό παρεάκι και μοναδικά μυστικά ομορφιάς στο τραπέζι.

Κι η ιστορία έχει ως εξής: Στο σκηνικό παρατηρείς 3 διαφορετικούς κόσμους. Ιαπωνία. Ινδία. Μεξικό. 3 γυναίκες εκεί, αυτή τη στιγμή κάνουν κάτι μοναδικό για το δέρμα τους. 3 γυναίκες εδώ, δοκιμάζουν να τις μιμηθούν. Κι είμαστε εμείς: Η Μάριον, η Χριστίνα κι εγώ. Η Χριστίνα κάνει τις δικές της ιεροτελεστικές κινήσεις ομορφιάς σαν αυτές που κάνουν οι γκέισες  κι η αλαβάστρινη επιδερμίδα γίνεται έτσι απλά must-have. H Mάριον εστιάζει στις πολύχρωμες παραδόσεις που έχουν το δυνατό άρωμα Ινδίας και χωρίς πολλά τονίζονται οι αισθήσεις. Κι εγώ αναμειγνύω τον εξωτισμό και τις καμπύλες των υπέροχων γυναικών από το Μεξικό για να αναδειχθεί η αναζωογόνηση.

Δες τριγύρω τι συμβαίνει: Τα πολλά προϊόντα της νέας σειράς περιποίησης Dove, Nourishing Secrets, είναι ονειρεμένα. Περιέχουν μέσα τους τα ωραιότερα μυστικά ομορφιάς πανέμορφων γυναικών από όλο τον κόσμο. Κι έχουν μια εξεπέραστη απαλότητα, γνωστή ως η απαλότητα Dove. Κι είναι κι αυτή η μοναδική προηγμένη φροντίδα με συστατικά που λατρεύεις, γιατί σε ξετρελαίνει το κάθε άρωμα κι η κάθε αίσθηση που αφήνει κάθε προϊόν στο σώμα!

Φαντάζομαι τα πανέμορφα κορίτσια από την Ιαπωνία, Ινδία και Μεξικό να βλέπουν το βίντεό μας και να χειροκροτούν για τον αυθορμητισμό του σταιλινγκ και της στιγμής.

Απ’ ό,τι βλέπεις αποστήθισε μόνο την αγάπη μας για τις σειρές: Glowing Ritual με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού, Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου και Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας.

Στο τέλος της ημέρας, ό,τι κι αν επιλέξεις, να σου αφιερώνεις πάντα περισσότερο χρόνο για να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς

εις το επανιδείν με χαμόγελο