MET GALA

8 χτενίσματα από το Met Gala που μπορείς να κάνεις αν είσαι καλεσμένη σε πιο επίσημες περιστάσεις

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Μία πρώτη γεύση πήρες από τα πιο εντυπωσιακά beauty looks του φετινού Met Gala. Παρ' όλα αυτά, εκείνο που έχει ενδιαφέρον σε κάθε red carpet event είναι η έμπνευση που μπορεί να πάρει κάθε μία από εμάς για το δικό της look. Και ναι, στην περίπτωση του Met Gala θα ήταν άδικο και άτοπο αν μιλούσαμε για τις casual ή πιο καθημερινές εμφανίσεις μιας, εκτός αν κάθε μέρα #τοζεις. Και επειδή καλοκαίρι πλησιάζει και ολοένα θα είσαι καλεσμένη σε κάποιο γάμο ή σε κάποια πιο επίσημη περίσταση, το Met Gala θα σου δώσει το απαραίτητο hair inspo για τις πιο glam εμφανίσεις σου.

Jasmine Sanders: Μικρά κόκκινα τριαντάφυλλα,  χρυσές, μωβ και κόκκινες κορδέλες κατά μήκος της μακριάς πλεξούδας της επέλεξε η Jasmine δίνοντάς το απαραίτητο #hairinspo σε μέλλουσες νυφούλες αλλά και σε όσες αγαπούν το ρομαντικό στυλ.

A post shared by @sexy_backs on

 

Rosie Huntington-Whiteley: Αν λατρεύεις τα χαμηλά σινιόν, τότε το συγκεκριμένο χτένισμα της Rosie δεν γίνεται να μην μπει στη #wishlist σου (ακόμη και αν δεν το φορέσεις με το φωτοστέφανο).

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

@rosiehw #MetGala #BTS @ralphlauren

A post shared by Christian Wood Hair Stylist (@cwoodhair) on

Lynda Carter: Κι όμως, ένα αξεσουάρ και δή μία καρφίτσα ή ένα κόσμημα  μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και σε έναν βαρετό κότσο και αυτό το hairlook είναι η απόδειξη

A post shared by etalk (@etalkctv) on

 

Taylor Hill: Ψηλό ponytail για εσένα που θέλεις ένα last minute hair inspo

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

 

Jennifer Lopez: Κι αν έχεις καρέ μαλλιά, δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις τη sleek εκδοχή τους με έντονη πλάγια χωρίστρα, όπως η JLo

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Emily Ratajkowski: Ένα boho χτένισμα με μικρά πλεξουδάκια, ασημένια, μεταλλική αλυσίδα στα μαλλιά και αρκετά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό της διάλεξε η Emily δίνοντας μας έμπνευση για τα χτενίσματα που θα δοκιμάσουμε στους καλοκαιρινούς γάμους (και είναι πολλοί πίστεψέ με).

 

Zoë Kravitz: Κι αν δεν προτιμάς κόσμημα, πρόσθεσε κάτω από τον κότσο σου ένα φιόγκο. Χρώμα και ύφασμα επιλέγεις εσύ!

 

Hailey Baldwin: Αν αισθάνεσαι το κορίτσι των λουλουδιών, στόλισε μικρά άνθη στα μαλλιά σου αντί για στέκα και πέτυχε το απόλυτα ανοιξιάτικο look.

A post shared by @ideas_about_fashion on

A post shared by hailey rhode (@baldwinavenue) on

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Charles Sykes/Invision/AP