MEGHAN MARKLE

Πόσους followers “κέρδισε” ο makeup artist της Meghan Markle μετά το γάμο

Παρά το γεγονός πως οι φήμες και τα δημοσιεύματα ανέφεραν οτι η Meghan θα έκανε μόνη της το νυφικό μακιγιάζ της,  έχοντας τη βοήθεια μόνο των δύο κολλητών φίλων της και όχι επαγγελματία makeup artist, η ίδια αποφάσισε να εμπιστευτεί τα χέρια του εδώ και χρόνια φίλου, makeup artist και συνεργάτη της, Daniel Martin, προτιμώντας ένα απλό, natural μακιγιάζ με αγαπημένες της και safe επιλογές, όπως ελαφρύ smokey eye, μαύρο μολύβι, έντονες βλεφαρίδες (χρησιμοποίησε αδιάβροχη μάσκαρα), απαλό ρουζ στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών της και μία διάφανη ροζ glossy απόχρωση στα χείλη της.

 

Και όπως καταλαβαίνεις ένα τέτοιο γεγονός δε θα μπορούσε να περάσει και να μην αγγίξει τη social και για την ακρίβεια την Ινσταγκραμική ζωή του Daniel, ο οποίος είδε τους followers του προσωπικού λογαριασμού του να έχουν σχεδόν επταπλασιαστεί (μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε). Μπαίνοντας στο προσωπικό προφίλ του γύρω στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου (μόλις είχαν κυκλοφορήσει τα πρώτα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως εκείνος έβαψε τη Meghan) απαριθμούσε γύρω στις 10 χιλιάδες followers, ενώ σήμερα, τέσσερις μέρες μετά οι ακόλουθοί του ανέρχονται στις 66 και κάτι χιλιάδες.

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

 

Τα likes στις φωτογραφίες του αυξήθηκαν, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος αποφάσισε να ανεβάσει ένα σκίτσο που έδειχνε πως βάφει τη Meghan, αλλά και φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry με τη Δούκισσα του Sussex, ενώ ταυτόχρονα ο λογαριασμός του επικυρώθηκε επίσημα.

 

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο πράγμα να είσαι ο makeup artist της Δούκισσας του Sussex. Μία κάποια ιστορία γράφεται.

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

 

Βέβαια, για να είμαστε απολύτως σωστοί, ο Daniel ήταν γνωστός στο χώρο για τις συνεργασίες του με πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood, όπως η Julia Roberts, η Jessica Alba,  η Julianne Moore, η Jessica Biel, η Priyanka Chopra και η Sarah Jessica Parker, ενώ ταυτόχρονα είναι Brand Ambassador του Οίκου Dior και Creative Color Consultant της Honest Beauty (το brand της Jessica Alba, η οποία έσπευσε να τον συγχαρεί για το μακιγιάζ που έκανε στη Meghan μέσω των social της).

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

A post shared by Honest Beauty (@honest_beauty) on