MEGHAN MARKLE

Η Meghan Markle δεν θα έχει makeup artist στο γάμο της και αυτός είναι ο λόγος

AP Photo/Frank Augstein

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν φίλη μου στο Παλάτι του Buckingham, ενόψει μάλιστα του πιο πολυσυζητημένου γάμου της χρονιάς, που θα γίνει αυτό το Σάββατο.  Ναι, αναφέρομαι στο γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, που όσο πλησιάζει καταλαβαίνεις πως όλο και περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται.

Σύμφωνα με την Express, η Meghan αποφάσισε να βαδίσει στα βήματα της συνυφάδας της, Kate Middleton, και να βαφτεί μόνη της την ημέρα του γάμου της. Το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν θα υπάρχει κανένας επαγγελματίας makeup artist  και το νυφικό μακιγιάζ θα το κάνει μόνη της έχοντας τη βοήθεια των δύο κολλητών φίλων της.

 

«Θα έρθουν δύο στενές φίλες της από την Αμερική που θα τη βοηθήσουν. Δεν είναι επαγγελματίες, απλά οι κολλητές της που θα έρθουν να μείνουν στο κάστρο Windsor για το γάμο» αναφέρει η ίδια πηγή.

Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ποιες ακριβώς φίλες της είναι – μια Instagram ματιά θα την είχαμε ρίξει ομολογουμένως-  το άρθρο κάνει λόγο για την Jessica Mulroney, η οποία τυχαίνει να είναι στιλίστρια και σύμβουλος γάμων και πρόσφατα εθεάθη στο αεροδρόμιο Heathrow.

Και σε αυτό το σημείο ερχόμαστε να χειροκροτήσουμε την Meghan γι’ αυτή την απόφασή της και να της πούμε πως εμείς μιλήσαμε με 3 κορυφαίους makeup artists και μας αποκάλυψαν τα dont’s του νυφικού μακιγιάζ. (Meghan το νου σου). Πάντως αν κρίνουμε από το γενικότερο στυλ και το look της τα τελευταία χρόνια, οι επιλογές της μάλλον θα κινηθούν σε ένα natural, φυσικό μακιγιάζ με ελαφριά δόση ρουζ στα ζυγωματικά της.

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/Frank Augstein