ΜΑΛΛΙΑ

Τι χρώμα πρέπει να βάψεις τα μαλλιά σου ανάλογα με το ζώδιό σου

Έχεις πάει στο κομμωτήριο πολλάκις για να ζητήσεις το χρωματολόγιο με τις βαφές, έχεις φάει ώρες στο instagram χαζεύοντας με το #haircolor και εννοείται ότι έχεις κατεβάσει όλες αυτές τις εφαρμογές στο κινητό σου που σου αλλάζουν χρώμα στα μαλλιά.

Ακόμα όμως δεν έχει καταφέρει να βρεις το ιδανικό χρώμα. Το ζώδιό σου όμως μπορεί να αποφασίσει για σένα. Γι’ αυτό ακολούθησε τις συμβουλές των πλανητών και βάψε τα μαλλιά σου ανάλογα με το πότε έχεις γενέθλια. Εμπιστεύσου τ’ άστρα, αν το γούστο σου δεν σου έχει δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κριός

Έχεις καρδιά μικρού παιδιού κι αφήνεις ένα μυστήριο να πλανιέται γι’ αυτό δοκίμασε να κάνεις μερικές μελί ή χάλκινες ανταύγειες στα καστανά μαλλιά σου.

Ταύρος

Πεισματάρα και γεννημένη ηγέτης. Το έντονο κόκκινο είναι αναμφίβολα το χρώμα στα μαλλιά που θα κάνει ξεκάθαρη τη θέση σου.

Δίδυμοι

Έχεις το επικοινωνιακό χάρισμα και εύκολα δημιουργείς γύρω σου καλές σχέσεις. Κάνεις τις μέρες των ανθρώπων γύρω σου πιο φωτεινές και το ίδιο πρέπει να κάνεις και στα μαλλιά σου. Δώσ’ τους λίγο φως με μερικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες.

Καρκίνος

Συναισθηματική, γλυκιά, προστατευτική αλλά έχεις τον τρόπο σου να κάνεις τη διαφορά. Αυτό διάλεξε και για τα μαλλιά σου με ένα χρώμα όπως είναι το παστέλ ροζ.

Λέων

Είσαι δυναμική, ξέρεις πολύ καλά τι θες και πως να το πετύχεις. Δείξε την υπεροχή σου και με το χρώμα των μαλλιών σου λοιπόν και τόλμα να υπερβάλλεις.

Παρθένος

Δείξε σε όλους την τελειομανία σου και επέλεξε ένα άψογο πλατινέ ή γιατί όχι και ένα silver blonde;

Ζυγός

Η ισορροπία είναι η λέξη που χαρακτηρίζει σχεδόν όλη σου τη ζωή. Επομένως, κάτι παρόμοιο θες και για τα μαλλιά σου. Να διατηρήσεις ένα ισορροπημένο χρώμα κοντά στο φυσικό σου.

Σκορπιός

 

Θες να κάνεις ξεκάθαρη τη θέση σου και μπορείς να το κάνεις και από το χρώμα των μαλλιών σου. Το μαύρο περνάει το μήνυμά σου χωρίς αμφιβολία.

Τοξότης

Ένα μυστήριο πλανιέται πάντα γύρω σου. Το χρώμα των μαλλιών σου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Αιγόκερως

Ξέρεις καλά το παιχνίδι και το πας την κατάσταση εκεί που θες με σκληρή δουλειά. Τα μαλλιά σου μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό αν τολμήσεις να τους δώσεις μία γερή πινελιά χρώματος.

Υδροχόος

Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου μεταφέρεται και στο χρώμα των μαλλιών. Μαζί με εσένα φλερτάρουν και οι φωτεινές σου ανταύγειες.

Ιχθύς

Είσαι βαθιά συναισθηματική είτε το παραδέχεσαι είτε όχι. Τόσο βαθιά όσο και το μπλε των μαλλιών σου που ταιριάζει τόσο με τον εσωτερικό σου κόσμο.