ΜΑΛΛΙΑ

Η Zoe Kravitz με ένα ιδιαίτερο top knot

Οι εβδομάδες μόδας είναι πάντα γεμάτες έμπνευση. Λίγο τα catwalks, λίγο το street style, λίγο οι celebrities που κάνουν τις εμφανίσεις τους στα shows ή τα πάρτι, το σκηνικό που δημιουργείται έχει πολλά να δώσει. Η Zoe Kravitz παρευρέθηκε στο special beauty event του Yves Saint Laurent στο Παρίσι, με μία εμφάνιση που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

 

Η 28χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα sexy φόρεμα, που παρά το βαθύ ντεκολτέ έδειχνε πολύ κομψό μαζί με τα statement σκουλαρίκια της. Αυτό όμως που δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί είναι το beauty look της. H Kravitz κράτησε σε γήινους τόνους το μακιγιάζ της, φορώντας καφέ σκιά με μαύρο περίγραμμα για τα μάτια ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με το φανταστικό της top knot.

Στα χείλη, η Zoe φορούσε την υπέροχη nude απόχρωση ΥSL Rouge Pur Couture Lipstick, #10 ενώ για να τονίσει τα μάτια της χρησιμοποίησε το Eyeliner Effect Faux Cils Shocking και το νέο mascara του οίκου, Τhe Schok.

Όπως μπορείς να δεις, ο κότσος ήταν πλεγμένος σε ένα πλούσιο braid και αποτελεί έναν τρόπο να δώσεις περισσότερο όγκο στο top knot, για μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σου δεν είναι τόσο πυκνά και τόσο μακριά, τα extesnions μπορούν να σου φανού πολύ χρήσιμα για έχεις ένα άψογο hairstyle εύκολα και χωρίς πολύ κόπο.