ΜΑΛΛΙΑ

Το πιο εύκολο χτένισμα για το pixie κούρεμα

Είναι πολύ πιθανό να είσαι από εκείνες που έχουν πειστεί ότι το κοντό μαλλί δεν αφαιρεί από τη θηλυκότητα. Το pixie haircut που τελευταία έχει γίνει μεγάλο celebrity trend από τη Cara Delevingne, την Kristen Stewart και την Zoë Kravitz, θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Αν όμως το έχεις ήδη τολμήσει και αναζητάς έναν τρόπο να το ανανεώσεις, τότε το slick back hairstyle είναι αυτό που θες. Κομψό, μοντέρνο, στιλάτο και πολύ εύκολο θα γίνει κάτι αντίστοιχο με το pontyail στα μακριά μαλλιά.

How to

Αρχικά, για να ξεκινήσεις να κάνεις το slick back χτένισμα πρέπει να βρέξεις λίγο τα μαλλιά σου. Ψέκασέ τα με λίγο νερό πριν κάνεις το οτιδήποτε. Στη συνέχεια πάρε στα χέρια σου λίγη ποσότητα από μία πάστα διαμόρφωσης με βάση το νερό και ξεκίνα να την απλώνεις στα μαλλιά σου με τα δάχτυλα.

Προσπάθησε να πάει σε όλα τα μαλλιά σου, χωρίς όμως να υπερβάλλεις στην ποσότητα. Τώρα με μία χτένα, κάνε τη χωρίστρα στο πλάι και χτένισε τα μαλλιά σου με φορά προς τα πίσω και προς τα κάτω. Ολοκλήρωσε, ψεκάζοντας με ένα hairspray για κράτημα και λάμψη και είσαι έτοιμη.

 

My tip: Αυτό το χτένισμα θα σε σώσει από μία bad hair day ενώ μπορεί να σε συνοδεύσει άψογα σε μία επίσημη περίσταση που το κομμωτήριο ή το σεσουάρ μοιάζει πολυτέλεια.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP