ΜΑΛΛΙΑ

Το hairstyle από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου που θες να δοκιμάσεις

Στο Μιλάνο, η Εβδομάδα Μόδας είχε πολλές εκπλήξεις με το fashion show του Versace να μονοπώλησε σχεδόν το ενδιαφέρον το σαββατοκύριακο. Δεν ήταν μόνο τα λαμπερά ρούχα και οι ανατρεπτικές δημιουργικές εξάρσεις μαζί με την κλασική φινέτσα των Ιταλών. Μαζί με όλα αυτά είδαμε και πολύ ωραία beauty looks, με μακιγιάζ που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αλλά και hairstyles που θα θες να δοκιμάσεις αμέσως. το fashion show του Jil Sander είδαμε την πιο ωραία braided κοτσίδα για την άνοιξη του '18.

Ο hairstylist Eugene Souleiman έβαλε τα δυνατά του και έδωσε μία ακόμα εκδοχή για τα braids, διαφορετική από τις άλλες. Ουσιαστικά πρόκειται για μία braided χαμηλή αλογοουρά που αποτελείται από δύο πλεξίδες μαζί. Με μία ματιά, η κοτσίδα θυμίζει την τεχνική του macrame και το πιθανότερο είναι να γίνει το επόμενο αγαπημένο street hairtrend που θα επιλέγουν όλα τα IT girls κι όχι μόνο.

A post shared by Vogue Beauty (@voguebeauty) on

 

Ακόμα δεν είμαι σίγουρη για το πώς μπορείς να την κάνεις, αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο για DIY χτένισμα. Ίσως στην προκειμένη, τα χέρια που έχουν εμπλακεί είναι 4 ή απλά υπάρχει ένα κόλπο που αργά ή γρήγορα θα είναι στη διάθεσή μας.

 

Photo: instagram.com/sarahdahll