ΜΑΛΛΙΑ

Τα καλύτερα hairstyles για το 2017

Το καλοκαίρι όλες ψάχνουμε κάτι διαφορετικό για τα μαλλιά μας. Και ο πιο εύκολος τρόπος να το καταφέρουμε είναι το hairstyle. Beachy waves, braids, κοτσίδες και updos είναι πάντα στη διάθεσή σου, απλά πρέπει να τις προσαρμόσεις στο καλοκαίρι.

Βρες εδώ 7 από τα καλύτερα hairstyle του 2017 για να πάρεις ιδέες και να τα δοκιμάσεις σύμφωνα με το δικό σου στιλ. Όπως κι αν είναι τα μαλλιά σου, κάποιο από τα παρακάτω χτενίσματα θα τους ταιριάζει.

Air-dry hairstyle

Οι natural υφές είναι βασικό χαρακτηριστικό των hairtrends φέτος και μπορείς πολύ εύκολα να το πετύχεις με ένα hair oil.

Deep side part hairstyle

 

Η χωρίστρα πηγαίνει στο πλάι σε ίσια ή wavy, κοντά ή μακριά μαλλιά και είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα να δοκιμάσεις. Να θυμάσαι ότι δείχνει πολύ όμορφα και σε sleek υφή.

Smooth pixie hairstyle

Μία άκρως καλοκαιρινή εκδοχή για το pixie κούρεμά σου είναι να τους δώσεις μία απαλή υφή, χτενίζοντά τα προς τα πίσω για ένα super cool look.

Shag hairstyle

Το έντονο φιλάριμα των ’80s έχει κάνει come back στην πιο κομψή εκδοχή του.

Wavy bangs hairstyle

Οι αφέλειες αυτό το καλοκαίρι έχουν βρει τη θέση τους στα wavy μαλλιά, κοντά ή μακριά.

Blunt bob hairstyle

Οι αυστηρές γραμμές στο καρέ είναι και πάλι εδώ. Μη φοβηθείς να κόψεις τα μαλλιά σου κοντό καρέ κι αν το κάνεις κάν’ το σωστά με ίσιες άκρες, μπρος κια πίσω.

Messy braids & updos

Πλεξίδες και updos στα μαλλιά, πιασμένα με τον πιο ανέμελο τρόπο είναι ευπρόσδεκτα κι αυτό το καλοκαίρι. Εδώ μπορείς εύκολα να αυτοσχεδιάσεις και να δημιουργήσεις το δικό σου messy hairlook.