HAIR STYLE

Χρυσές Σφαίρες 2018: Αυτά τα χτενίσματα πρέπει να τα δεις από την πίσω πλευρά

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Αφού έριξες την πρώτη ματιά στα beauty looks και τις ενδυματολογικές επιλογές των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, πριν βγάλεις το δικό σου top 4 με τις αγαπημένες εμφανίσεις σου, πρέπει να δεις ΑΥΤΑ τα χτενίσματα από την πίσω πλευρά.

Γιατί, ενώ εκ πρώτης όψεως δείχνουν απλά, η 180 μοιρών εξέτασή τους έχει ένα διαφορετικό- πιο εντυπωσιακό- ενδιαφέρον.

Παράδειγμα #1: Katherine Langford

Η αρχική σκέψη: One side waves

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Κοιτάζοντας από την πίσω πλευρά, είδαμε πως η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «13 Reasons Why» είχε τοποθετήσει στη sleek πλευρά των μαλλιών της  μικρά ασημένια τσιμπιδάκια- αστέρια σε διάφορα μεγέθη, καλύπτοντας στην ουσία όλο το τμήμα πίσω από το αυτί της. Μαζί μάλιστα με τα σκουλαρίκια της, έδιναν ένα πιο galaxy glam αέρα στο look της.

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair) on

 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair) on

Παράδειγμα #2: Millie Bobby Brown

Η αρχική σκέψη: Ένα top knot (aka ψηλός κότσος)

A post shared by Repossi (@repossi) on

 

Είναι μόλις 13 ετών, αλλά η Millie Bobby Brown κέρδισε επάξια τη θέση της μέσα στη δική μου πεντάδα με τις αγαπημένες μου εμφανίσεις. Και ναι, το χτένισμά της έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου (και πιστεύω και στη δική σου). Γιατί ενώ με την πρώτη ματιά φαινόταν σαν ένα απλό sleek top knot, η πίσω όψη θύμιζε ξεκάθαρα catwalk και μάλιστα τους εντυπωσιακούς κότσους που είχαμε δει στην πασαρέλα του Οίκου Dior, δια χειρός Guido, για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Στην ουσία, στο πίσω μέρος, όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες ήταν πλεγμένες τρεις ανάποδες γαλλικές πλεξούδες που κατέληγαν σε ένα ponytail στο κέντρο του κεφαλιού, το οποίο με τη σειρά του κατέληγε στο top knot. Οι άκρες τυλίγονταν ομοιόμορφα γύρω από τη βάση, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

A post shared by Blake Erik (@blakeerik) on

A post shared by Kelsey Deenihan (@kdeenihan) on

 

Παράδειγμα #3: Jessica Biel

Η αρχική σκέψη: Ένα χαμηλό, χαλαρό σινιόν/ ponytail

 

Εκτός από τη φυσική ομορφιά της, η Jessica Biel κατάφερε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα τόσο με τις ενδυματολογικές όσο και beauty επιλογές της. Ψάχνοντας, λοιπόν, για το ποιο ήταν το χτένισμα της ακριβώς (ponytail ή χαμηλό σινιόν) πέσαμε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία από το Instagram account του hairstylist Adir Abergel, που επιμελήθηκε το look της και μας ενθουσίασε. Χαμηλό ponytail, το οποίο από το ύψος των ώμων ήταν τυλιγμένο πολύ σφιχτά με μία μαύρη κλωστή με γυαλιστερή όψη.

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir) on

Παράδειγμα #4: Saoirse Ronan

Η αρχική σκέψη: Ένας απλός κότσος

Στην ουσία που έκανε ο hairstylist Adir Abergel ήταν να πιάσει τα μαλλιά της ηθοποιού σε ένα χαμηλό ponytail και αφού τα έκανε μία απλή γαλλική πλεξούδα πέρασε στο ενδιάμεσο μία ασημένια κλωστή. Στο τέλος, τη στερέωσε προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα ψεύτικο twist.

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir) on

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP