ΜΑΛΛΙΑ

Το αξεσουάρ μαλλιών που έχεις στο σπίτι σου και έκανε θραύση στις Χρυσές Σφαίρες

Έκανε δυναμικό comeback την προηγούμενη χρονιά, ξεκινώντας από τα catwalks μεγάλων οίκων μόδας, όπως Chanel, Monique Lhuillier, Erdem, Tory Burch, Rochas, στο πλαίσιο των fashion week σε όλο τον κόσμο. Έκτοτε, είδαμε να υιοθετούν το hair trend διάσημες κυρίες του Hollywood, μοντέλα και τηλεπερσόνες, αποδεικνύοντας α) πως η μαύρη κορδέλα είναι ο πιο εύκολος, στιλάτος και πάνω απ' όλα ανέξοδος τρόπος να αναβαθμίσεις ακόμη και ένα βαρετό χτένισμα β) πρωταγωνιστεί στα αξεσουάρ μαλλιών που θα φορέσουμε και το 2018. Μεγαλύτερη απόδειξη; Τα χτενίσματα με μαύρη κορδέλα που επέλεξαν οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών.

Ανεξάρτητα τόσο από το μήκος και τον τύπο των μαλλιών, όσο και από το ύφος κάθε look, εμείς συγκεντρώσαμε τις celebrities που πέτυχαν το απόλυτο matchy-matchy συνδυασμό του μαύρου φορέματός τους με τη μαύρη κορδέλα στα μαλλιά τους.

Παρακάτω θα δεις λοιπόν, τα hairlooks και τον τρόπο που συνδύασαν τη μαύρη κορδέλα, προκειμένου να εμπνευστείς για τις δικές σου εμφανίσεις.

Kate Hudson

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Κι όμως, μπορείς να φορέσεις την κορδέλα ακόμη κι αν έχεις πολύ κοντά αγορίστικα μαλλιά, όπως η Kate Hudson.

Christina Hendricks

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Αν πάλι έχεις μακριά μαλλιά και λατρεύεις τους κότσους, απλά κάνε ένα φιόγκο με μία μαύρη κορδέλα και στερέωσέ τον με τσιμπιδάκια ακριβώς στο κέντρο του κότσου σου. Βέβαια, αν προτιμάς  κάτι πιο περίπλοκο, πριν τοποθετήσεις το φιόγκο, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ponytail και τύλιξε ένα μέρος του με μαύρη κορδέλα όπως έκανε η Christina Hendricks.

Sadie Sink

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 

Για όλα τα ponytail girls! Πιάσε τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή κοτσίδα και ντύσε το σημείο που είναι το λαστιχάκι σου με μία μαύρη κορδέλα.

Kaley Cuoco

Αν θέλεις να δώσεις ένα πιο ρομαντικό αέρα στο look σου, επέλεξε μία δαντελένια μαύρη κορδέλα, όπως η Kaley Cuoco.

 

Τι λες, με ποιο τρόπο θα δοκίμαζες εσύ τη μαύρη κορδέλα στα μαλλιά σου;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/christinesymondshair