VIVIANE' S BEAUTY TALKS

6 χτενίσματα με scrunchies στα μαλλιά τώρα που μένεις σπίτι

Μία φορά και ένα καιρό τα scrunchies (aka τα μεγάλα λαστιχάκια ντυμένα με διαφορετικά υφάσματα και σε διαφορετικά χρώματα) θεωρούνταν η επιτομή του στιλ στα μαλλιά κάθε γυναίκας.

Και όπου καιρός βάλε τις δεκαετίες του ’80 και ’90 και θυμήσου από το μεγάλο κόκκινο scrunchie της Heather Chandler (στην ομώνυμη ταινία Heathers), το iconic μαύρο velvet scrunchie της Madonna στο Desperately Seeking Susan, τις πρωταγωνίστριες του Saved By The Bell, τα μαλλιά της Sarah Jessica Parker και της  Debbie Gibson, μέχρι το χρυσό scrunchie της Paula Abdul στα Grammy Awards το 1990 και φυσικά τα hairlooks των αδερφών Mary Kate & Ashley Olsen στο Full House.

 

Τα χρόνια πέρασαν και να που τα scrunchies όχι μόνο γνωρίζουν ξανά στιγμές δόξας, αλλά απενοχοποιούνται (για όσες τα είχαν ενοχοποιήσει) και γίνονται το πιο βολικό και stylish αξεσουάρ των μαλλιών μας. Λίγο οι stars του Hollywood που τα έχουν ξαναθυμηθεί (ποια δεν έχει ζηλέψει το hairlook της Hailey Baldwin με το γαλάζιο scrunchie ή το sporty look της Bella Hadid), λίγο η μαγική επιρροή των social media και πιο συγκεκριμένα του Instagram (έχουμε δει να τα φορά σε δημόσια ομιλία της ακόμη και η Hillary Clinton αλλά και η Kim Kardashian να τα συνδυάζει σε βραδινό look της), λίγο τα hairlooks των μοντέλων στα catwalks μεγάλων σχεδιαστών και τα scrunchies φαίνεται να ξανακερδίζουν επάξια ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στα μαλλιά και το μπουντούαρ μας.

Ένας λόγος παραπάνω να τα αγαπήσεις τώρα που #μένουμεσπίτι; Μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση στο λεπτό αλλά και να φορεθούν εκτός από τα μαλλιά και στον καρπό σου ως αξεσουάρ. Κάπως έτσι, αποφάσισα να σου ξαναθυμίσω, 6 super βολικά χτενίσματα που κάνω με τα scrunchies, τώρα που μένω σπίτι, προκειμένου να πάρεις το απαραίτητο #hairinspo.

 

24media

 

Scrunchie + Sleek Ponytail

Scrunchie + Πλάγιο messy ponytail

Scrunchie + Ballerina Bun

Scrunchie + Half Up-Half Down Hair (μισά-μισά)

Scrunchie + Χαμηλό twist bun (κότσος)

Xτενίσματα με scrunchies για κάθε ώρα και περίσταση. Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2018 Φωτογραφίες: Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson Μαλλιά: Μαριάννα Σουλότη από τα κομμωτήρια cutmyhair

Scrunchie + Γαλλική πλεξούδα

 

Xτενίσματα με scrunchies για κάθε ώρα και περίσταση. Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2018 Φωτογραφίες: Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson Μαλλιά: Μαριάννα Σουλότη από τα κομμωτήρια cutmyhair
Xτενίσματα με scrunchies για κάθε ώρα και περίσταση. Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2018
Φωτογραφίες: Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson
Μαλλιά: Μαριάννα Σουλότη από τα κομμωτήρια cutmyhair

Μαλλιά: Μαριάννα Σουλότη από τα κομμωτήρια cutmyhair