ΜΑΛΛΙΑ

Βαμμένα μαλλιά: Τα λάθη που κάνεις και σε μεγαλώνουν

Οι νέες τεχνικές και οι τάσεις που κυριαρχούν στο haircolor δίνουν τόσες πολλές επιλογές που είναι δύσκολο να αντισταθείς την επόμενη φορά που θα βάψεις τα μαλλιά σου να μη δοκιμάσεις μία.

Ωστόσο είναι συχνό το φαινόμενο πολλές από τις γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους να επιλέγουν το χρώμα τους με βάση μόνο τα trends κι αυτό που τους αρέσει και το αποτέλεσμα αντί να είναι κολακευτικό καταλήγει καταστροφικό. Η επιλογή του χρώματος των μαλλιών πρέπει να γίνεται προσεκτικά με στόχο να φωτίσει το πρόσωπο.

Μάθε λοιπόν τι πρέπει να αποφύγεις την επόμενη φορά που θα θες να βάψεις τα μαλλιά σου για να μην προσθέσεις χρόνια στην εμφάνισή σου.

1. Αν θες να κάνεις πιο σκούρο το χρώμα των μαλλιών σου τότε λάβε υπ’ όψη σου ότι οι dark αποχρώσεις κάνουν πιο εμφανείς τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Προτίμησε ένα πιο ζεστό και φωτεινό χρώμα.

2. Λίγες σωστές ανταύγειες θα φωτίσουν το πρόσωπό σου και θα σε γλυκάνουν αμέσως.

3. Τα πολύ ανοιχτά και φωτεινά χρώματα στα μαλλιά χρειάζονται πολλή προσοχή έτσι ώστε να πετύχεις το σωστό τόνο που θα ταιριάξει με αυτόν της επιδερμίδας σου. Κυρίως όταν πρόκειται για τις νέες τάσεις, όπως το ombre, το belayage ή το tiger eye τα highlights πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή σε συγκεκριμένο μέρος για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα.

4. Το κόκκινο και γενικότερα τα έντονα χρώματα είναι δύσκολα έτσι κι αλλιώς και δεν φεύγουν εύκολα. Άσε που σε δείχνουν πιο χλωμή.

Ζήτα τη βοήθεια του ειδικού εξηγώντας του τι θες. Ακούγοντας προσεκτικά τις δικές του συμβουλές θα καταλήξετε στο άρτιο αποτέλεσμα.